Telegram'dan büyük yenilik! Kripto cüzdan uygulaması başlıyor, bu yenilik kripto para kullananların çok işine yarayacak

Telegram'dan büyük yenilik! Kripto cüzdan uygulaması başlıyor, bu yenilik kripto para kullananların çok işine yarayacak

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, TON blok zinciri üzerine inşa edilen kripto para cüzdanını uygulamaya entegre edeceğini duyurdu. Yapılan entegrasyon ile kullanıcılar hızlıca kripto para transferi yapabilecek. İşte, Telegram'ın büyük ses getirecek yeniliğinin detayları...

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Telegram, The Open Network'ü (TON) resmi Web3 altyapısına katacağını ve "TON Space" adlı kripto para cüzdanını bu doğrultuda uygulamaya entegre edeceğini açıkladı.

KRİPTO PARA TRANSFERİ HIZLANACAK

Telegram ve TON Vakfı, kripto konferansında TON Space isimli yeni kişisel saklama cüzdanını ortak duyurdu. Yapılan entegrasyon, kullanıcıların seri bir şekilde kripto para transferi yapmasına yardımcı olacak.

Ton Space, Kasım ayı itibariyle ABD hariç bütün dünyada kullanılabilecek. Kullanıcılar kripto para cüzdanına Telegram uygulamasının ayarlar kısmından erişim sağlayabilecek.

h-8-ic.jpg

Bu yenilik, 800 milyon aktif kullanıcıya sahip Telegram'ın canlı kripto topluluğundaki varlığını güçlendirmeyi amaçlarken potansiyel olarak da daha fazla kişiyi kripto para dünyasına çekmeye yardımcı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN