Telegram'ın kurucusu Durov, Apple'ı eleştirdi: Dijital köle yapar

Telegram'ın kurucusu Durov, Apple'ı eleştirdi: Dijital köle yapar

Telegram'ın kurucusu Rus girişimci Durov, Apple marka akıllı telefonların kötü özelliklerini sıralayarak “iPhone sahibi olmak sizi Apple'ın ‘dijital kölesi’ yapar” dedi.

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, Telegram kanalından paylaştığı mesajında Apple marka akıllı telefon kullananlara seslendi.

Durov, Apple'ın iş modelinin, kendilerini şirketin ekosistemine kilitlenmiş bulan müşterilere eski cihazları aşırı pahalıya satmaya dayandığına dikkat çekerek “Uygulamamızı test etmek için iPhone’u her kullandığımda kendimi Orta Çağ’a geri gönderilmiş gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Apple cihazlarındaki 60 Hz ekranların bazı Android cihazlarında kullanılan 120 Hz ekranlarla rekabet edemediğini söyleyen Durov’a göre iPhone’un en kötü özelliği, sadece App Store'da bulunan uygulamaların, yedek kopya oluşturmak için ise yalnızca iCloud'un kullanılabiliyor olması.

Rus girişimci, “iPhone sahibi olmak sizi Apple'ın ‘dijital kölesi’ yapar” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN