Temizlik devi robot süpürgesini satışa sundu! Dyson 360 Vis Nav Türkiye’de

Temizlik devi robot süpürgesini satışa sundu! Dyson 360 Vis Nav Türkiye’de

Temizlik algısını başka boyuta taşıyan robot süpürgelerde her geçen gün yeni modeller çıkmaya devam ediyor. Şimdi de Dyson 360 Vis Nav Türkiye’de satışa sunuldu. Temizlik devi işi bambaşka boyuta taşıdı. İşte Dyson 360 Vis Nav özellikleri...

Ev temizliği artık çok daha akıllı ve etkili hale geliyor! Dyson'un son teknoloji ürünü robot süpürgesi, 360 derecelik görüş sistemi ve özel tasarımıyla Türkiye'de kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

26 FARKLI SENSÖR

Dyson 360 Vis Nav™ robot süpürgeye genel bakış

Dyson 360 Vis Nav adı verilen bu robot süpürge, Dyson'un Hullavington'daki yeni RDD (Araştırma, Dizayn ve Geliştirme) Robotik Merkezi'nde geliştirilen bir ekip tarafından tasarlandı. Üst düzey işlemci ve 26 farklı sensör sayesinde çevresini doğru bir şekilde algılayan bu robot süpürge, evinizin temizlik deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Özellikle dikkat çeken özelliklerden biri, Dyson'un eş zamanlı konumlandırma ve haritalama (SLAM) teknolojisiyle donatılmış olması. Bu teknoloji sayesinde robot, nerede olduğunu hatırlar ve nereyi temizlemesi gerektiğini bilir.

DYSON 360 VIS NAV ÖZELLİKLERİ

Dyson 360 Vis Nav incelemesi | Teknoloji.TC

Dyson 360 Vis Nav, aynı zamanda güçlü bir emiş gücüne sahip olan Hyperdymium™ motoruyla dikkat çekiyor. Dakikada 110.000 devir sayısında dönen bu motor, azalmayan bir emiş gücü sağlayarak tüm zeminleri derinlemesine temizliyor.

Robotun üç işlevli silindir fırçası, sert zeminlerden halılara kadar her türlü yüzeyde etkili bir temizlik sunuyor. Ayrıca, açılabilir yan kanal sayesinde köşe ve duvar kenarlarını da otomatik olarak temizleyerek kapsamlı bir temizlik deneyimi sunuyor.

Dyson'un Baş Mühendisi Jake Dyson, robot süpürgelerin etkili olması için karmaşık algoritmalar, görsel yorumlama ve toz algılama yeteneklerine dayandığını belirterek , "Robot süpürgeler evinizi akıllıca temizleyen son derece etkili makineler olmalıdır, böylece sizin temizlik yapmanıza gerek kalmaz. Bu otonom temizleyicileri etkinleştirmek son derece karmaşık algoritmalara, görsel yorumlamaya, toz algılama yeteneklerine ve güçlü motor teknolojisine dayanır. Dyson mühendisleri, süpürgelerimizi geliştirirken öğrendiğimiz her şeyi akıllı yazılımlarla birleştirerek güçlü Dyson teknolojisine sahip olan Dyson 360 Vis Nav'ı geliştirdi." şeklinde konuştu.

Dyson 360 Vis Nav, MyDyson uygulamasıyla birlikte çalışarak akıllıca temizlik yapma imkanı sunuyor. Bu uygulama sayesinde ev sahipleri temizlik için bölgeler belirleyebilir, özelleştirebilir ve zamanlayabilirler.

Türkiye'de satışa sunulan Dyson 360 Vis Nav robot süpürge, ev temizliğini daha kolay, etkili ve akıllı hale getiriyor. Tasarımındaki yenilikçi özellikler ve yüksek performansıyla kullanıcıların beğenisini kazanmaya aday olan bu ürün, evlerde temizlik konusunda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN