Tiktok'a giren deliye dönecek! Kullanıcıları kızdıracak yeni karar: Bu yenilik Tiktok'u bile sildirir

Tiktok'a giren deliye dönecek! Kullanıcıları kızdıracak yeni karar: Bu yenilik Tiktok'u bile sildirir

TikTok kullanıcılarına kötü haber geldi. Bu değişiklik milyonlarca kullanıcıyı sinir küpüne bindirecek. Bu yenilik TikTok'u bile sildirir. İşte tüm detaylar...

Dünya üzerinde 7'den 70'e büyük bir çoğunluğun TikTok hesabı bulunuyor. Sosyal medya platformu olan TikTok uygulamasında, "For You" kısmına getirilmesi beklenen değişiklik paylaşıldı. Bu değişikliği gören kullanıcılar deliye dönecek.

"FOR YOU" BÖLÜMÜ DEĞİŞİYOR

TikTok tarafından kullanıcıları kızdıracak yeni karar geldi. Planlanan değişiklik kapsamında "For You" bölümü için reklam odaklı değişiklik sonucunda baştan sonra yenilenmesi planlanıyor. Paylaşılan bilgilere göre, videolardaki nesneleri otomatik bir şekilde tarayarak "TikTok Shop" üzerinden benzerlerinizi bulmaya yarayacak yeni bir özellik geliyor.

sc11643901342.webp

BU YENİLİK SİNİRLENDİRECEK

TikTok Shop geçtiğimiz dönemlerde piyasada yer alırken, içerisinde genellikle ucuz ve sahte ürünler bulunuyor. Çevrimiçi pazar sunan platformda ABD'de günde 4 milyon dolar kazanılırken, başlangıçta sadece onaylanan influencer eve markalar yer alıyordu. Platform tarafından karşınıza çıkan her videoda bir reklam olacağı üzerine bir sistemde çalışıldığı duyuruldu.

ALGORİTMA DEĞİŞECEK

Yenilik sayesinde içerik üreticilerinin etiketleme zorunluluğu da kalmayacak. Otomatik bir şekilde çalışacak sistemin algoritması artık sadece sizin vakit geçirmekten zevk aldığınız paylaşımları karşınıza çıkarmak yerine, satın almak isteyebileceğiniz ürünleri de karşınıza çıkaracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN