TikTok'un Yeni Akımı Göz Kanatan Cinsten! İzledikten Sonra "Olmaz Olsun Böyle Akım" Diyeceksiniz

TikTok'un Yeni Akımı Göz Kanatan Cinsten! İzledikten Sonra "Olmaz Olsun Böyle Akım" Diyeceksiniz

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan TikTok video paylaşım uygulamasında gün geçmiyor ki bir akıma şaşırmayalım. Dünyanın her yerinden binlerce videonun yayınlandığı uygulamada bu defa akıllara durgunluk veren bir akım baş gösterdi. Bu akımı duyunca mideniz bulanabilir.

Her gün farklı şaşkınların içerisine girdiğimiz Tiktok uygulamasında birbirinden ilginç akımlar aldı başını gitti. Büyük küçük herkesin kullandığı Tiktok'un yeni akımı ise şoke ediyor. Anlamsız videoların yer aldığı uygulamada yine gözlerimizi kanatacak bir akım başladı. Uzmanlar ise bu akımın ciddi sorunlara neden olabileceği uyarısında bulundu. İşte Tiktok'ta herkesi riske atacak o saçma ve anlamsız akım.

hamle.jpg

OLMAZ OLSUN BÖYLE AKIM!

Tiktok uygulamasında yeni akımlar yer alamaya devam ederken şimdi de hamilelik testi akımı ortaya çıktı. Kadın erkek fark etmeksizin yapılan bu akım gerçekten pes dedirtecek cinsten. İnsan sağlığını tehlikeye atan bu akım ise fenomenler tarafından ortaya atıldı. Akım ise çok fazla tepki toplamaya başladı. Yapılan akımda hamilelik testinin içerisinde bulunan tableti yenmeye çalışılıyor. Komik ve eğlenceli videoların yanı sıra saçma akımlarında yaşandığı Tiktok uygulamasında her geçen gün hayrete düşüren akımlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Takipçi kazanmaya çalışan fenomenler ise kendi sağlıklarını riske atmaya devam ediyor. Uzmanlar ise hamilelik testi akımının çok ciddi sonuçları olacağını belirtiyor.

hlke.jpg

TAKİPÇİ İÇİN SAĞLIKLARINI TEHLİKEYE ATIYORLAR

Tiktok'un en son akımı olan hamile testi içerisindeki tableti yeme olayı herkeste şaşkınlığa neden oldu. Takipçi kasmak için yapılan bu akım ölüme kadar bile götürebilir. Mideleri bulandıran o akım ise birçok kişi tarafından deneniyor. Hamilelik testinde bulunan tableti yeme akımı ilk olarak bir fenomen tarafından yapılmaya başladı ve kısa sürede herkese sıçradı. Gençlerin denediği bu tehlikeli akım ciddi sağlık sorunlarına kapı aralıyor. Tiktok üzerinde dalga konusu olan bu akımı genelde küçük yaştaki kişiler uyguluyor. Sağlık uzmanları ise bu durumun ciddi zararların ortaya çıkmasına sebep olacağını açıkladı. Sağlık Uzmanları bu akım için korkutucu bir açıklama daha yaptı. Videoların gündeme gelmesinden sonra doğum kontrol hapının olmadığı ve içerisinde sadece nemi emerek uzun bir süre raf ömrünü uzatmak için kurutucu tabletin olduğunu belirtildi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN