WhatsApp'ın Bu Gizli Özelliklerini Bilmeyenler Çok Şaşırıyor! İşte Çok Hoşunuza Gidecek WhatsApp'ın Gizli Özellikleri

WhatsApp'ın Bu Gizli Özelliklerini Bilmeyenler Çok Şaşırıyor! İşte Çok Hoşunuza Gidecek WhatsApp'ın Gizli Özellikleri

Teknoloji uzun yıllardır iyi ya da kötü, hayatımızın bir parçası haline geldi. Ancak bazen, bu aracı nasıl kullanacağımızı bildiğimize inanmamıza rağmen, onların gerçek potansiyellerinin farkında değiliz. Örneğin, hepimizin cep telefonunda Whatsapp var, ancak çok az kişi bundan en iyi şekilde nasıl yararlanılacağını biliyor. En iyi şekilde kullanabilmek için bilmemiz gereken işlevlerin neler olduğunu birlikte öğrenelim.

Günümüzde her hangi bir kişinin cep telefonuna WhatsApp uygulamasını yüklememiş olması nadirdir. Aslında, bu uygulama çeşitli nedenlerle oldukça önemli hale geldi. Birincisi, mesajlaşma, aramalar, görüntülü aramalar ve yurt dışında yaşayan insanlarla bile kolayca iletişim halinde kalmanıza izin vermesidir.

haberici.jpg

WHATSAPP'IN ÇOK AZ KİŞİ TARAFINDAN BİLİNEN BU İŞLEVLERİNİN TAM OLARAK NASIL KULLANILICAĞINI ÖĞRENELİM

Ardından, özellikle yayın listeleri ve aynı iletişimi çalışma ekibinin farklı üyelerine göndermenize izin veren gruplar ve iş için de çok oldukça yararlıdır. Ayrıca, sesli konuşma, özellikle sesi hızlandırmanıza olanak tanıyan bu işlev sayesinde, genellikle yanıt sürelerini optimize etmeyi başarır.

KENDİMİZE MESAJ ATMAK

Ancak WhatsApp'ın konforu sadece burada bitmiyor. Aslında uygulamaya koymak için çok uygun birçok fonksiyon var. Bunlardan biri kesinlikle kendinize bir şeyler yazabileceğiniz bir sohbet yaratmaktır. Bu, şeyleri hatırlamak için değil, aynı zamanda önemli verileri tutmak için de çok faydalı olur. Her zaman elinizin altında olması için, diğer tüm konuşmaların üzerinde "sabitlemenizi" öneririz.

Bu yöntemi kullanmanın birkaç yolu vardır. Birincisi, telefon numaranızı adres defterine kaydedip kendimize mesaj atmak. İkincisi, bunun yerine içinde başka bir kişi bulunan bir grup oluşturmak ve ardından o kişiyi çıkartmak. İkincisi, gezinmeyi kolaylaştıran birçok "kısayol" vardır. Aslında telefonun ana ekranında yeşil simgeye tıklayarak kameraya ve en sık iletişim kurduğumuz kullanıcılara basitleştirilmiş bir şekilde ulaşmak mümkün.

haberici2.jpg

MAHREMİYET

Ama bu tek şey değil. Meraklısına karşı örneğin bir şifre veya parmak izi belirleyerek sohbetlerimizi okumasını engelleyebilirsiniz. Ek olarak, fotoğraflar gönderilebilir ve yalnızca birkaç saniyeliğine görüntülenebilir. Ancak, ekranlarımızda bazı uygunsuz bakışlardan kaçınmak istiyorsanız, sadece özel bir koruyucu film kullanın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN