WhatsApp'ta Çevrimdışı Görünmek ve İnsanların Sohbet Ettiğimizi Bilmesini Nasıl Engelleriz? İşte O Basit Yöntem

WhatsApp'ta Çevrimdışı Görünmek ve İnsanların Sohbet Ettiğimizi Bilmesini Nasıl Engelleriz? İşte O Basit Yöntem

Artık herkes arkadaşları ve akrabalarıyla iletişim kurmak ve hatta iş için WhatsApp kullanıyor. Aslında, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olduğu için olabilir. Ancak bazen bu çok kullanışlı araçlar bazı mahremiyet sorunları yaratır. ama birçoğu, son erişim saatleri kaldırır, böylece başkalarının uygulamaya giriş-çıkış yaptığımız zamanları bilmesine gerek kalmaz. Ancak, sohbet sırasında kişilerimizin aktivite durumumuzu görebileceği gerçeği devam ediyor.

Bu da bazıları için bir sorunu temsil edebilir. Bunun nedeni, genel olarak başkalarının veya özel olarak herhangi birinin çevrimiçi olduklarını bilmelerini istememeleridir. Aslında, bir mesaj yazdığınızda veya kaydettiğinizde, en üstte, adımızın altında "çevrimiçi" veya "yazıyor" veya "kaydediyor" kelimeleri görünecektir. Bu nedenle, burada etkinlik durumu göstergesinin (çevrimiçi veya çevrimdışı) WhatsApp'tan nasıl silineceğini açıklayacağız.

haberici2.jpg

AKILLI TELEFONDA PROSEDÜR

Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak gerekir ki, en azından WhatsApp için bu yazıları kaldırmanıza izin veren gerçek bir fonksiyon bulunmamaktadır. Bu nedenle, bağlanırken çevrimiçi durumu gizlemek mümkün olmayacaktır. Bununla birlikte, uygulamadaki varlığımızı sınırlamak için bazı basit numaralar hizmet edecektir. Bu nedenle, bağlantılarımıza mümkün olduğunca az bilgi sağlayabileceğimiz çözümler veya püf noktaları göstereceğiz. Öyleyse WhatsApp'ta çevrimiçi görünmemeyi görelim. Bu nedenle, akıllı telefonlar için geçerli olacak bu adımları takip ediyoruz.

İster iPhone ister Android olsun, uygulamadan çıkmak için "home" düğmesine basacağız. Ancak bu durumda, birkaç dakika daha çevrimiçi olmanız mümkündür. Yani, sonsuza dek çıkmak için, şöyle yapmalısın:

Android'de çoklu görev düğmesine basın ve parmağınızı WhatsApp penceresinde yukarı kaydırın; Öte yandan bir iPhone'unuz varsa, ana sayfa düğmesine iki kez basın, WhatsApp penceresini bulun ve aynı işlemi yapın. Her iki durumda da, WhatsApp'ın eylemini durdurursanız, kişilerimiz artık etkinlik durumumuzu göremez.

haberici3.jpg

WHATSAPP'TA ÇEVRİMİÇİ GÖRÜNMEMEK VE İNSANLARIN SOHBET ETTİĞİMİZİ BİLMESİNİ ÖNLEMEK

Şimdi uygulamayı bilgisayardan kullanacaksak nasıl ilerleyeceğiz ona bakalım. Bu durumda, ilgili pencereyi kapatarak veya bir simgeye indirgeyerek çevrimiçi durumu devre dışı bırakabiliriz. Özellikle, bir Windows bilgisayarımız varsa, WhatsApp'ı simge durumuna küçültmek için sağ üstteki [-] düğmesine tıklayın. Ardından, uygulamayı kalıcı olarak kapatmak için X ile düğmeyi tıklayın. Bir Mac'imiz varsa, bunun yerine uygulama simgesine tıklamanız ve öğenin çıkışını seçmeniz yeterlidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN