WhatsApp, Telefon Olmadan Nasıl Kullanılır? İşte Telefon Olmadan WhatsApp'ı Kullanmanın Yolu

WhatsApp, Telefon Olmadan Nasıl Kullanılır? İşte Telefon Olmadan WhatsApp'ı Kullanmanın Yolu

WhatsApp, dizüstü bilgisayar gibi diğer bağlı cihazlarda WhatsApp'ı kullanmak için telefonunuzun çevrimiçi kalmasına gerek olmadığını, ancak telefonunuzu 14 günden fazla kullanmazsanız bağlı cihazlarınızın oturumunun kapatılacağını belirtiyor.

WhatsApp'a çevrimiçi olarak da erişilebilir ve artık uygulamayı kullanarak birine mesaj göndermek için akıllı telefonunuza ihtiyacınız yok. Sadece birkaç ay önce platform, akıllı telefonunuz olmadan WhatsApp'a erişmenizi sağlayan çoklu cihaz özelliğini yayınladı.

haberici-001.jpg

ÇEVRİMİÇİ OLMADAN WHATSAPP'I KULLANABİLMEK

Bu özellik, WhatsApp Web ve Masaüstü sürümleri için kullanılabilir. İnsanlar artık bu mesajlaşma uygulamasını, telefonlarının çevrimiçi olmasına gerek kalmadan aynı anda dört adede kadar bağlı cihazda kullanma seçeneğine sahip. Bu, temel olarak, telefonunuz kapalı olsa bile, (dizüstü bilgisayar) Web veya masaüstü sürümünden WhatsApp'a erişebileceğiniz anlamına gelir.

Kullanıcıların bazı durumlarda WhatsApp'ın bir düzeltme üzerinde çalıştığı bazı senkronizasyon sorunlarına tanık olabileceğini unutmayın. Şirket, bağlı cihazlarda WhatsApp'ı kullanmak için telefonunuzun çevrimiçi kalmasına gerek olmadığını, ancak telefonunuzu 14 günden fazla kullanmazsanız bağlı cihazlarınızın oturumunun kapatılacağını belirtiyor.

WHATSAPP TELEFONSUZ DİZÜSTÜ VEYA PC'DE NASIL KULLANILIR

Adım 1: Uygulamanın masaüstü sürümünü indirmek istemiyorsanız tarayıcınıza WhatsApp Web yazın.

Adım 2: Şimdi en üstte WhatsApp Web bağlantısını göreceksiniz, sadece üzerine tıklayın ve bir QR kodu görünecektir.

Adım 3: Cep telefonunuzdan WhatsApp > ayarlar menüsü > Bağlı cihazlar > Bağlantı cihazı açarak bu QR kodunu akıllı telefonunuzdan taramanız gerekir.

Dizüstü bilgisayarınız veya PC'niz gibi başka bir cihazda WhatsApp'a ilk kez giriş yapmaya çalıştığınızda akıllı telefonunuza ihtiyacınız olacağını unutmayın. Başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra, bir PC veya dizüstü bilgisayarda WhatsApp'a erişmek için telefonunuzu tekrar kullanmanız gerekmeyecek.

haberici2-001.jpg

WHATSAPP'I BİLGİSAYARDA KULLANIYORSANIZ DESTEKLENMEYEN ÖZELLİKLER

WhatsApp, birincil cihazınız bir iPhone ise, bağlı cihazlarda sohbetleri silemeyeceğinizi söylüyor. Ayrıca, telefonunda WhatsApp'ın çok eski bir sürümünü kullanan birine mesaj göndermek veya aramak zor olacaktır. WhatsApp ayrıca bağlı cihazlarda size canlı konumu göstermez. Bağlı cihazlarda yayın listeleri oluşturmak ve görüntülemek mümkün değildir. Son olarak, WhatsApp Web'den bağlantı önizlemeli mesaj göndermek de desteklenmez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN