WhatsApp'ta Silinen Mesajları Okumak Mümkün! İşte Silinen Mesajları Okumanın En Kolay Yolu

WhatsApp'ta Silinen Mesajları Okumak Mümkün! İşte Silinen Mesajları Okumanın En Kolay Yolu

Bu yöntem sayesinde diğer kişinin WhatsApp'ta size ne yazdığını hala öğrenebilirsiniz. Bu numara ile silinen WhatsApp mesajlarını tekrardan okumak mümkün! İşte silinen WhatsApp mesajlarını geri getirmenin yolu.

İster annenize bir alışveriş listesi göndermek için WhatsApp'ı kullanın, isterseniz farklı sohbetlerle ilgili konuşmalar yapın, WhatsApp artık onsuz yapamadığımız ve ara sıra çok fazla hata yapabileceğimiz bir uygulamadır. Bazı zamanlar yazdığınız mesajı yanlışlıkla yanlış kişiye mi gönderiyorsunuz? Neyse ki, bir silme düğmesi var. Ama ne yazık ki artık hiçbir yerde güvende değiliz, çünkü onun için de bir numara bulundu.

haberici2.jpg

SİL DÜĞMESİ

Yanlış bir mesaj mı gönderdin? Sil düğmesi en iyi arkadaşınızdır. Birisi bu işlevi sizinle birlikte kullanırsa, muhtemelen meraktan yıkılacaksınız. Bu silinen mesaj ne hakkındaydı? Benim için miydi? Ve ne dedi? Endişelenme, çözüm orada. Silinen WhatsApp mesajlarını kolayca alabilir ve okuyabilirsiniz.

PEKİ NASIL ÇALIŞIR?

Android kullanıcıları, Google Play'da yer alan 'Notisave' uygulaması aracılığıyla silinen mesajları okuyabilir. Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk olarak uygulamyı indirin ve kurulumu yapın. Daha sonra karşı tarafın WhatsApp üzerinden size göndermiş ve kısa bir süre sonra silmiş olduğu mesajı 'Notisave' uygulaması üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Bu sayesde yanlışlıkla gönderilen tüm mesajları adeta bir ajan gibi okuyabilirsiniz.

haberici.jpg

İPHONE KULLANCILARI İÇİN

iPhone kullanıyor musunuz? O zaman yine silinen mesajları görüntülemek mümkündür, ancak önemli bir sapma ile. Telefonunuz standart olarak WhatsApp mesajlarınızı yedekler. WhatsApp'ı kaldırın, yeniden yükleyin ve daha önce yapılmış yedekleme yoluyla sohbetleri geri yükleme seçeneğini seçin. Bu sayede karşı tarafın silmiş olduğu mesajları kolayca görüntüleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN