Xiaomi kullanıcıları dikkat! O özellik kaldırılıyor: Ücretsiz erişilebiliyordu

Xiaomi kullanıcıları dikkat! O özellik kaldırılıyor: Ücretsiz erişilebiliyordu

Xiaomi kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak kullanılabilen o özellik artık olmayacak! Ücretsiz özellik, şimdi paralı olacak! Aylık fiyatı bakın ne kadar olacak...

Xiaomi, MIUI yazılımını sonlandırıp yerine HyperOS'u getirdikten sonra kullanıcılarını üzecek bir karar aldı. MIUI 12 ile başlayan ve HyperOS'ta da bulunan YouTube arka planda oynatma özelliği, yeni güncelleme ile kaldırılacak. Bu özellik, kullanıcıların ücretsiz bir şekilde YouTube'da arka planda video izlemesine imkan tanıyordu. Ancak artık bu imkan sona eriyor.

ARTIK O ÖZELLİK İÇİN PARA ÖDEMEK GEREKECEK

YouTube'a Yeni Özellikler Eklendi: Ücretli 1080 Premium Keyfi! - Tamindir

YouTube'da arka planda video izlemek için genellikle Premium aboneliği gerekiyor. Ancak Xiaomi kullanıcıları, yazılımlarında bulunan özellik sayesinde bunu ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyordu. Ancak şimdi bu durum değişiyor.

Yakın zamanda yayınlanacak olan yeni güncelleme ile Xiaomi, HyperOS için YouTube arka planda oynatma özelliğini kaldıracak. Bu özelliği kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcıların ise aylık 57,99 TL'lik YouTube Premium aboneliği satın alması gerekecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN