Yapay zeka mesajlar uygulamasına geliyor! Android telefonlardan ChatGPT‘ye rakip özellik: Her şeyi ona anlatabilirsiniz

Yapay zeka mesajlar uygulamasına geliyor! Android telefonlardan ChatGPT‘ye rakip özellik: Her şeyi ona anlatabilirsiniz

Birçok kullanım alanında boy gösteren yapay zeka, şimdi de mesajlar uygulamasına geliyor! Android telefonlardan ChatGPT'ye rakip özellik! Artık her şeyi ona anlatabileceksiniz...

Google, geçtiğimiz yıl duyurduğu yapay zeka destekli sohbet botu Google Bard'ı, Android telefon kullanıcılarının ilgi odağı haline getirmeye hazırlanıyor. Google Bard, özellikle kullanıcıların bilim, teknoloji ve tarih gibi alanlarda sorularına anında cevap verebilen ve çeşitli konularda yapay zeka destekli sohbetler gerçekleştirebilen bir araç olarak dikkat çekiyor.

MESAJLAR UYGULAMASINA YAPAY ZEKA ENTEGRASYONU

Google's AI chatbot Bard to arrive on Google Messages - PhoneArena

Son gelen bilgilere göre, Google Bard artık sadece bard.google.com üzerinden değil, aynı zamanda Android telefonlardaki Google Mesajlar uygulaması üzerinden de erişilebilecek. Google Mesajlar, birçok Android telefonda varsayılan mesaj yönetim uygulaması olarak kullanıldığından, Google Bard'ın entegrasyonu sayesinde kullanıcılar, sohbet botu ile doğrudan mesajlaşarak çeşitli konularda bilgi alışverişi yapabilecekler.

NE ZAMAN ERİŞİLEBİLİR OLACAK?

Google Asistan önemli özellikler alacak - Teknoloji Haberleri

Google Mesajlar üzerinden kullanılabilen Google Bard özelliği şu anda beta aşamasında bulunuyor ve sadece beta kullanıcıları tarafından erişilebiliyor. Güncellemenin genel kullanıma ne zaman açılacağı henüz net değil, ancak beklenenler arasında önümüzdeki haftalarda sunulması bulunuyor.

Ayrıca, Google Bard'ın web uygulamasına gelecek olan yeni özellikler de dikkat çekiyor. Bu özellikler arasında metni genişletmek için "Power Up" ve kullanıcıların kişiselleştirilmiş sohbet botları oluşturmalarına izin veren "Motoko" bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN