YouTube'a giren çıldırıyor! Yeni YouTube güncellemesi kullanıcıları deliye döndürdü

YouTube'a giren çıldırıyor! Yeni YouTube güncellemesi kullanıcıları deliye döndürdü

En popüler video platformlarından biri olan YouTube son zamanlarda yeni güncellemesiyle kullanıcılarını çıldırtıyor. Kullanıcıların en sık arattığı konular arasına girdi...

Google'a ait olan video platformu YouTube, Android için yayınladığı son güncelleme ile kullanıcılarını çileden çıkardı. Güncelleme sonrasında birçok kullanıcı, video izlemeye çalıştıklarında içeriklerin yüklenmediğini ve ardından uygulamanın çöktüğünü belirterek "YouTube yanıt vermiyor" hatası aldıklarını ifade etti.

YOUTUBE NEDEN KASIYOR?

Fonctionnalités cachées de YouTube sur Android : Découvrez les meilleurs astuces

Bu sorunu çözmek için uygulamanın kapatılıp tekrar açılması yeterli olsa da, bu durum kullanıcıları oldukça rahatsız etti. YouTube tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken, sorunun neden kaynaklandığı ve ne zaman çözüleceği belirsizliğini koruyor.

Bazı kullanıcılar, sorunun geçici olarak çözülebilmesi için YouTube uygulamasını eski sürüme döndürmenin veya beta sürümünü yüklemenin bir seçenek olduğunu belirtiyorlar.

Kullanıcılar, "YouTube yanıt vermiyor" hatasıyla deliye döndü!

Öte yandan, kullanıcılar tarafından son zamanlarda YouTube'un kasma sorunlarıyla karşı karşıya olduğu da bildirildi. Reklam engelleyici kullanan kullanıcıların videolarını yavaşlattığı iddia edilen şirket, yaptığı açıklamada bu yavaşlığın reklam engelleyici uzantılardan kaynaklanmadığını belirtti. Ancak bazı kullanıcılar, reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmanın sorunu çözdüğünü ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN