Youtube'un o özelliği ücretsiz olarak açılabilir! İzleyenleri çileden çıkaran özellikten sonunda kurtuluyoruz

Youtube'un o özelliği ücretsiz olarak açılabilir! İzleyenleri çileden çıkaran özellikten sonunda kurtuluyoruz

YouTube kullanıcıları bu haberi duyunca YouTube bağımlısı olacak! O özellik için artık ücret ödemeyebilir, o özelliği ücretsiz olarak açılabilir! İzleyenleri çileden çıkaran özellikten sonunda kurtuluyoruz...

YouTube, PiP (Picture-in-Picture) modunu ücretsiz kullanıcılara açma planları yapıyor. Şu anda yalnızca ABD'deki ücretsiz kullanıcılara sunulan bu özellik, yakında diğer ülkelerde de mevcut olabilir. PiP modu, kullanıcılara videoları izlerken YouTube dışında rahatça gezinme imkanı sunuyor. Türkiye'deki kullanıcılara da bu özelliğin yakında sunulması bekleniyor.

YouTube Rolling Out Picture-in-Picture Support on iOS for All U.S. Users, Premium Users Globally - MacRumors

CREATE iOS BU YIL GELECEK

YouTube'nun Create uygulaması ise Türkiye'de kullanıma sunuldu. Bu uygulama, içerik üreticilerinin videolarını düzenlemelerine olanak tanıyor. Create uygulaması, Android kullanıcıları için mevcut olup, iOS sürümü de bu yıl içinde çıkacak. Google'ın açıklamasına göre, Create uygulaması kullanıcıların videolarını reklamsız ve ücretsiz olarak düzenlemelerine imkan sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN