Telefon hattı Türk Telekom olan emekliler dikkat! Artık 80 TL ödeyeceksiniz: O bankadan duyuru yapıldı!

Telefon hattı Türk Telekom olan emekliler dikkat! Artık 80 TL ödeyeceksiniz: O bankadan duyuru yapıldı!

Emekli vatandaşlar için yeni kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Türk Telekom desteği nedir? Şartlar nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Emekli vatandaşların faydalanabilmesi için Ziraat Bankası ve Türk Telekom arasında yeni bir işbirliğine imza atıldı. Peki 80 TL faturalardan kimler faydalanacak? Kampanya şartları neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE TELEFON FATURASI MÜJDESİ

Türk Telekom ve Ziraat Bankası arasında yapılan yeni anlaşma kapsamında emekli vatandaşlara yeni bir uygun tarife kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Ziraat Bankası aracılığıyla emekli maaşını alan müşteriler 5 GB internet, 750 dakika ve 750 SMS pakete sadece 80 TL ödeme yapacak. Aynı zamanda bu paketten faydalanan müşteriler Türk Telekom hattı olanlarla sınırsız konuşabilecek. 

Türk Telekom Emekli Kampanyası

Kampanyadan faydalanmak için 1 sene Türk Telekom Ziraat kampanyası için taahhüt vermek gerekiyor. Emekli vatandaşların yüzünü güldürmek için düzenlenen yeni tarife kampanyasında 12 aylık taahhüt vermek gerekiyor ve yalnızca emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alan müşteriler faydalanabilir. Yeni Türk Telekom hat alan ya da numarasını operatöre taşıyan faturasız müşteriler pakete 80 TL ödeme yapacak. Faturalı tarifesi olan emeklilerin ödemeleri 115 TL olacak. Kampanyaya katılım sağlamak için 5555 numarasına ZIRAAT yazıp boşluk bırakıp kimlik numarası yazılması gerekiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN