Tepki mahlaslı Kerem Gülsoy kimdir, kaç yaşında, nereli?

Tepki mahlaslı Kerem Gülsoy kimdir, kaç yaşında, nereli?

'Tepki' adıyla bilinen rap şarkıcısı Kerem Gülsoy, klip çekimi sırasında meydana gelen yangının ortasında kalarak yaralandı. Montu bir anda alev alan Gülsoy'un ensesinde ve başında yanıklar meydana geldi. İşte biyografisi...

Rap müziğin önemli isimlerinden Tepki, 'Sık' adlı şarkısı için kamera karşısına geçti. Klibin senaryosunda yer alan patlama sahnesinin çekildiği sırada bir kaza meydana geldi. İddialara göre yaşanan kaza, patlama sahnesini kuran ekibin hatasından kaynaklandı. Ünlü şarkıcı, patlama sahnesinde alevlerin arasında kalırken, set ekibi olaya anında müdahale etti ve yangın daha da büyümeden söndürüldü.

TEPKİ'NİN ALEVLERİN ORTASINDA KALDIĞI ANLAR

KAZA GEÇİREN TEPKİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Kerem Gülsoy'un kafa bölgesinde ufak yanıklar olduğu, genel sağlık durumunun ise iyi olduğu aktarıldı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan ünlü rapçi, "Tedavi sürecindeyim, set sonunda bir kaza yaşadık. Arayan soran herkese tekrar tekrar teşekkür ederim" dedi.

Tepki'nin sosyal medya paylaşımına birçok beğeni gelirken, kullanıcılar geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Reymen ise paylaşıma yaptığı yorumda, "Rap için yaktın kendini" dedi.

2020-12-20-170907-001.jpg

KEREM GÜLSOY'UN (TEPKİ) HAYAT HİKAYESİ

1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Gerçek ismi Kerem Gülsoy olan rap şarkıcısı, 2004'te Jöntürk'ün düzenlediği microphone control yarışmasında birinci oldu.

The maze (Labirent) grubunun kurucusudur ve Robot Yapım'ın ortağıdır.

İlk resmi albümü 'Bu Gece Sıcak'ı 2009 yılında Robot Yapım etiketiyle piyasaya sürdü.

Ülkemizde, alt yapılarıyla Amerikan rap'ine ('commercial rap' diye adlandırılan MTV rapine) en yakın işler çıkaran prodüktör olarak bilinir.

ELEŞTİRİLERE ŞARKIYLA KARŞILIK VERDİ

T-Rap'in en çok eleştirilerine maruz kalan mc'lerinden biridir. Kendisine gelen eleştirilere 'Diktatör' albümündeki 'İstediğin' parçasıyla yanıt verdi.

Tepki'nin en çok dinlenen şarkıları arasında; Bunu Duy, Bu Gece Sıcak, Meleklerin Şehri, Kumpas gibi parçalar yer alıyor.

2015 yılında TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına katıldı.

1987 doğumlu olan Kerem Gülsoy, 2020 yılı itibarıyla 33 yaşındadır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @tepki kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN