The Walking Dead 11. sezon ne zaman başlayacak? İşte efsane dizisin final tarihi

The Walking Dead 11. sezon ne zaman başlayacak? İşte efsane dizisin final tarihi

10 yıl önce izleyiciyle buluşan ve başarılı bir 10 sezonla tüm dünyada izlenme rekorları kıran The Walking Dead’in 11. sezonu için açıklama geldi. The Walking Dead, 2 parça hâlinde yayınlanacak 24 bölümünün ardından final yapacak.

The Walking Dead’in final kararını açıklayan AMC, yeni bir spin-off projesinin müjdesini de paylaştı. The Walking Dead’in final kararı alması izleyicilerini üzse de 12-12 olmak üzere 24 bölümden oluşacak final sezonunun ardından yeni projeler, baş yapıt hâline dönüşen efsane dizinin boşluğunu doldurmayı başaracak…

THE WALKİNG DEAD FİNAL Mİ YAPACAK?

AMC, The Walking Dead'in sonuna geldiklerini ve final yapacaklarını duyururken, yeni bir spin-off projesi müjdesi de verdi.

THE WALKİNG DEAD NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

İkonikleşen zombi dizisi The Walking Dead, 11. sezonuyla birlikte final yapacak. Bu son, bir önceki sezonlara nazaran biraz daha uzun sürecek. 24 bölümden oluşacak The Walking Dead’in 11. sezonunun ilk 12 bölümü 2021’de, ikinci 12 bölümü ise 2022’de yayınlanacak.

THE WALKİNG DEAD NEDEN FİNAL YAPIYOR?

AMC, final tarihi haberlerini paylaşırken, biri Norman Reedus'un hayat verdiği Daryl ve Melissa McBride'ın oynadığı Carol’ın ortak hikâyesi olmak üzere (2023’te prömiyeri yapılacak), iki yeni dizinin gösterime gireceğini duyurdu. Bu iki yeni şov, ortaya çıkarılan spin-off sayısını dörde katlamış olacak (Fear the Walking Dead ve yakında çıkacak olan The Walking Dead: World Beyond). AMC öte yandan Andrew Lincoln'un başrolünde yer aldığı Rick merkezli uzun metrajlı bir filme de sahip…

the-walking-deadd.jpg

The Walking Dead, 11. ve final sezonuna başlamadan evvel, 2021'in başlarında altı bonus bölüm gösterime girecek. Dizinin imtiyaz sahibi Scott Gimple tarafından yapılan açıklamada; dizinin tam 10 yol olduğu anımsatıldı. Yakında gelecek 2 dizinin daha ve bunun ötesinde anlatılacak hikâyelerin olduğundan bahseden Gimple, bu şovun tutkulu bir oyuncu kadrosu, yapımcılar, yazar ve ekip tarafından yapılan, Robert Kirkman'ın muhteşem çizgi romanında ortaya koyduğu vizyonu hayata geçiren ve en iyiler tarafından destek verilen önemli bir proje olduğunu vurgulayarak, dizide anlatılacak birçok hikâyenin olduğunu belirtti.

Bu sonun, daha çok Walking Dead markasının başlangıcı olacak yeni hikâyeler ve karakterlere alan açacağını kaydeden Gimple, final sezonunda yeni prömiyerlere yol açacak büyük bir veda olacağını aktararak, ‘Evrim üzerimizde. The Walking Dead yaşıyor.” ifadelerini kullandı.

the-walking-deaddd.jpg

Şovun yapımcısı Angela Kang de ise Robert Kirkman’ın hikâyesinin bu destansı son bölümünü önümüzdeki 2 sene boyunca izleyiciler için hayata geçirmek adına önemli yapımcılar, yazarlar, yönetmenler, oyuncu kadrosu ve ekiple bir araya gelmeyi dört gözle beklediğini anlatarak, Walking Dead’in amiral gemisi serisinin 10 senedir yaratıcı evim olduğunu ve bundan dolayı onu bitirmenin acı tatlı bir deneyim olacağını paylaştı.

Carol ve Daryl için yeni bir dizi geliştirmek için AMC ve Scott Gimple ile çalışmaktan dolayı heyecanlı olduğunu ifade eden Kang, Melissa McBride ve Norman Reedus’la çalıştımanın kariyerinin en önemli noktalarından biri olduğunu ve beraber hikâyeler anlatmayı sürdürecekleri için mutlu hissettiğini söyledi.

the-walking-deadddddd.jpg

THE WALKİNG DEAD’İN KONUSU

Özellikle çizgi romandan uyarlanan konusuyla beğeni toplayan The Walking Dead, temelde zombi salgının başlangıcında ve devamında sağ kalan insanların verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

Bulaşıcı bir hastalıktan dolayı, yok olan medeniyetin ardından insanlar zombileşmeye veya dizideki deyimiyle ‘Aylaklaşmaya’ başlıyor. Beyinsel bir hastalık olduğundan dolayı yalnızca kafalarından vurularak etkisiz hâle getirilebilen Aylaklar, etrafta yer alan hayvan ve insanları yiyerek besleniyor. Aylaklara  karşı yaşam mücadelesi veren bu küçük grubun önderliğini de şerif yardımcısı Rick Grimes yapıyor.

THE WALKİNG DEAD'İN 10. SEZON FRAGMANI:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN