TOGG Yenilikte Ben de Varım kampanyasına nasıl isim yazdırılır? Yerli otomobil fabrikasının temeline isim yazdırma

TOGG Yenilikte Ben de Varım kampanyasına nasıl isim yazdırılır? Yerli otomobil fabrikasının temeline isim yazdırma

Temeli 18 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla atılacak yerli otomobil fabrikası öncesi TOGG, ‘’Yenilikte Ben de Varım’’ kampanyası başlattı. Tüm Türkiye’nin katılabileceği ve kullanıcıların isminin yer alacağı özel kapsül, inşaata yerleştirilecek. Vatandaşlar, ‘’TOGG Yenilikte Ben de Varım kampanyasına nasıl katılınır?’’ sorusunun cevabını arıyor.

Türkiye’nin yerli otomobili olan TOGG fabrikasına isim yazdırmak için www.yeniliktebendevarim.com internet adresine giriş yaparak, adınızı ve soy adınızı yazın. Ardından, istediğiniz aracın görselini seçiyorsunuz. Bu şekilde de TOGG’un Yenilikte Ben de Varım kampanyasına katılarak, fabrikanın temeline konulacak özel kapsüle isminizi başarıya yazdırmış olacaksınız…

TOGG YENİLİKTE BEN DE VARIM KAMPANYASINA NASIL KATILINIR?

https://www.yeniliktebendevarim.com/ internet sitesine girdikten sonra, ‘’Adını soyadını aşağıdaki kutuya yaz…, Oluşturduğun görseli indir ve sosyal medya hesabında paylaş ve Adın ve soyadın inşaata yerleştirilecek özel kapsülde yerini alsın.’’ seçenekleri karşınıza çıkıyor.

Aşağı taraftaki, ''Adınız ve Soyadınız'' bölümünü doldurun. Alt tarafta yer alan 3 görselden istediğinizi seçin.

‘’Oluşturduğun görseli cihazına indir ve #YenilikteBenDeVarım hashtagi ile sosyal medya hesabında paylaş.’’ bölümünün alt tarafında yer alan, ‘’Kişisel Verilerin Korunması Kanunu aydınlatma metnini okudum. Kabul ediyorum.’’ kısmına basın.

Hemen altındaki Facebook, Twitter, Instagram ve cihazınıza indirme seçeneklerinden birine basın. Facebook, Twitter ya da Instagram adresinizden direk paylaşmak için o seçenekleri kullanabilirsiniz. Ancak görseli cihazınıza indirmek istiyorsanız, ‘’aşağı yönlü ok’’ işaretine basın. Seçtiğiniz görsel cihazınıza inecektir…

TOGG YENİLİKTE BEN DE VARIM KAMPANYASINA İSİM YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYIN

FABRİKANIN TEMELLERİ ATILIYOR

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından 18 Temmuz 2020 tarihinde yerli otomobil fabrikasının temelleri Bursa’da atılacak. Tesisin öngörülen toplam sabit yatırım tutarı 22 milyar Türk lirası olarak hesaplandı. Yerli otomobil üretim tesisinde 4 bin 323 işçi çalışacak. Bunlardan 300'ü nitelikli personel olarak istihdam edilecek. 5 modelde senede 175 bin adet üretim yapılacak. TOGG’un yapacağı yatırım için 31 Aralık 2035 yılına dek 30 bin otomobil alım garantisi verilmişti.

Proje bazlı devlet desteği sağlanacak yatırım için KDV istisnası, Gümrük Vergisi muafiyeti, yüzde 100 vergi indirimi, azami tutar sınırı olmadan 10 senelik Gelir Vergisi stopajı desteği, 10 senelik sigorta primi işveren hissesi desteği, azami 360 milyon Türk liralık nitelikli personel desteği, yatırım yeri tahsisi, faiz ve kar payı desteği ve alım garantisi sağlanacak.

TOGG otomobiliyle ilgili bilgiler:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN