TOKİ arsa kuraları yeniden başladı! O iller için duyuru yapıldı: Başvuru yapanlar dikkat!

TOKİ arsa kuraları yeniden başladı! O iller için duyuru yapıldı: Başvuru yapanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin "İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projeleri kapsamında yeni kura çekimi tarihlerini açıkladı. Proje kapsamında toplam 55 ilde yer alan 39 bin 380 hak sahibi için kuralar çekilmeye devam ediyor. Kura çekimleri, içinde depremden etkilenen bazı illerin de bulunduğu illerde gerçekleştirilecek. İşte detayalr...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin "İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projeleri kapsamında yeni kura çekimi tarihlerini duyurdu. Proje kapsamında 55 farklı ilde yer alan 39 bin 380 hak sahibi için kura çekimleri gerçekleştiriliyor. Depremden etkilenen bazı iller de dahil olmak üzere birçok ilde düzenlenecek kura çekimleri 10 Nisan'da başlayacak ve 28 Nisan'a kadar sürecek. Detaylı takvim ise TOKİ resmi internet sitesinde yayınlanacak. TOKİ bu projelerle vatandaşların daha uygun koşullarda konut ve iş yeri sahibi olmalarını amaçlıyor.

İŞTE DETAYLI TARİHLER

TABLO

TOKİ'nin "İlk İş Yerim" projesinin üçüncü etap kura çekimleri 7-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Bu kez de "İlk Evim Arsa" projelerinde toplam 39 bin 380 hak sahibi için kuralar 10-28 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Kura çekimleri, birçok ilde düzenlenecek ve vatandaşların daha uygun koşullarda konut veya iş yeri sahibi olmaları hedefleniyor. Ayrıca, 7 Nisan'da başlayan TOKİ kura çekimi ise 5 il ve 5 ilçeyi kapsayacak. Detaylı takvim TOKİ resmi internet sitesinde yayınlanacak.

TOKİ'nin düzenlediği bu projeler, özellikle gençler ve dar gelirli aileler için büyük bir fırsat sunuyor. "İlk İş Yerim" projesi ile iş yeri sahibi olmak isteyenler, uygun koşullarda iş yerlerine sahip olabilecekler. "İlk Evim Arsa" projesi ise ev sahibi olmak isteyenler için cazip bir seçenek sunuyor. Kura çekimleri adil bir şekilde gerçekleştirilerek hak sahipleri belirlenecek ve projeler kapsamında konut veya iş yeri sahibi olmak isteyenler için bir fırsat penceresi açılacak. Bu projeler, ülkemizdeki konut ve iş yeri ihtiyacının karşılanması açısından da büyük bir önem taşıyor.

İLK İŞ YERİM KURA TARİHLERİ

TABLO

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN