Transfer sezonu ne zaman bitecek? Falcao transferinde son dakika haberleri

Transfer sezonu ne zaman bitecek? Falcao transferinde son dakika haberleri

Yaz transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala takımlar da son hamlelerine imza atıyor. Öte yandan birçok ismi kadrosuna katarak şampiyonluk için yarışan Galatasaray’da Facao transferinde son dakika haberleri, taraftarı heyecanlandırıyor. İşte son gelişmeler…

Süper Lig’de yaz transfer dönemi bu yıl bir hayli hareketli geçti. Özellikle Fenerbahçe ile Galatasaray, bu sezon başı öncesi birçok kez transferde karşı karşıya geldi. Vedat Muriqi’yi ezeli rakibine kaptıran sarı-kırmızılılar, Falcao için haftalardır uğraş verdi. İşte son dakika transfer haberleri…

TRABSFER SEZONU NE ZAMAN BİTECEK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre; yaz transfer dönemi, 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla son bulacak. ‘Ara transfer’ olarak bilinen ikinci transfer ve tescil dönemi de 4 Ocak 2020 tarihi itibarıyla başlayacak, 31 Ocak tarihinde de sona erecek.

İLK YARI NE ZAMAN BİTECEK?

Süper Lig'de 2019-2020 sezonu 29 Aralık'ta yapılacak 17. hafta maçlarıyla devre arasına girecek. İkinci yarı 17 Ocak 2020'de yapılacak 18. hafta maçıyla start alacak ve sezon 17 Mayıs 2020 yılında noktalanacak.

19-08/28/5d660427d3806c2a5801b48f.jpg

GALATASARAY'DA FALCAO İLE İLGİLİ BİR SÜRPRİZ DAHA

Transfer döneminin tamamlanmasına kısa süre kala Galatasaray'da sol bek için Johan Mojica ismi gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun milli takımdan arkadaşı olan Mojica'nın takımı Girona'dan ayrılması bekleniyor. Kolombiyalı gazeteci Pipe Sierra'nın haberine göre; Mojica, transferin bitimine kısa süre kala Galatasaray ve Fransız ekibi Marsilya arasında tercih yapacak. 2 sezon önce Girona'da 32 maça çıkan 27 yaşındaki sol bek, geçtiğimiz sezon yaşadığı 8 aylık sakatlık süreci sebebiyle yalnızca 1 maçta takımı Girona'nın formasını giyebilmişti.

19-08/28/pipe-sierra.jpg

FALCAO İŞİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ

Hürriyet’in haberine göre; Falcao’nun kendisiyle anlaşma sağlanmasına karşın Fransız kulübü Monaco’nun 5 milyon avroluk bonservis bedeli talep etmesi sebebiyle rötar yapan transferin 1-2 gün içinde bitmesi bekleniyor. Bununla birlikte menajerlerin de transfer için 3,5 milyon avroya yakın komisyon bedeli istediği öne sürüldü.

19-08/28/5d659166ae298bd1f478a778.jpg

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN