Tuba Ünsal: Babayı çocukla tımar ediyorlar!

Tuba Ünsal: Babayı çocukla tımar ediyorlar!

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, son dönemde ünlülerin gündeme gelen boşanma olaylarında kadınların çocuklarını babasından saklamasına tepki gösterdi.

Televizyoncu Mirgün Cabas ile evli olan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, son günlerde Bade İşçil, Ece Erken gibi ünlülerin boşanması ile gündeme gelen "çocuğu babadan saklamak" tavrına tepki gösterdi.

Bade İşçil'in oğulları Azur'u kendisine göstermediğini söyleyen Malkoç Süalp'e destek veren Ünsal, "Boşanan çiftlere bakıyorum. Kadın mutlaka çocukla ceza veriyor babaya. O çocuğu göstermeyerek çocuğuna verdiği cezanın farkında değil” diyen Ünsal şunları yazdı: “Yakın bir arkadaşım şu an bu durumda. Bütün hırsını çocukla babayı tımar etmekte kullanıyor. Çocuk sahibiysen kol kırılır yen içinde kalır olmalı. İşte böyle annelerin ayakları altında o cennet..." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN