Tuğçe Işınsu kaç yaşında ve evli mi? Tılsımlı kitap yazdığını iddia etti

Tuğçe Işınsu kaç yaşında ve evli mi? Tılsımlı kitap yazdığını iddia etti

Biz Tatlı Cadılar, Hiçlikten Gelen Güç, Onu Kendine Aşık Et gibi kitapların yanında ‘Tılsımlı’ kitap yazdığını iddia eden Tuğçe Işınsu, İstanbul’da doğup büyüyüp, eğitimini de bu şehirde tamamladı. İşte Tuğçe Işınsu’nun biyografisi…

Yaptığı çıkışlar ve yazdığı kitaplarla adından sıkça söz ettiren Tuğçe Işınsu, bazı kitaplarında Türk kadınına yönelik kullandığı ahlak dışı ifadelerle tepki çekmişti. Tuğçe Işınsu, aşk ve ilişkilerden, ilişki şifalandırmasına, enerjiden rüyalara, tarottan astrolojiye kadar birçok konuyla ilgileniyor.

TUĞÇE IŞINSU KİMDİR?

1977’de doğan yaşam koçu, yazar Tuğçe Işınsu, Fevziye Mektepleri Vakfı Lisesini bitirmesinin ardından üniversite eğitimi için İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne geçti. İstanbul’da doğan Tuğçe Işınsu, uzun seneler boyunca reklam yazarlığı yapmasının ardından Spiritüel Yaşam Danışmanlığı üzerine yoğunlaştı.

tugceisinsu kullanıcı adıyla Instagram hesabını kullanan Tuğçe Işınsu'nun 2020 yılı itibarıyla 370 binden fazla takipçisi bulunuyor. 

TUĞÇE IŞINSU EVLİ Mİ?

Özel hayatına dair pek bir bilgi bulunmayan Tuğçe Işınsu'nun bekar olduğu belirtiliyor.

Simge Bilim, Kehanet Sanatları, Havas ve Melek Enerjisi konularında özel eğitim alan Tuğçe Işınsu'nun, ‘Onu Kendine Aşık Et’ adındaki kitabında, kullandığı ahlak dışı ifadelerin ardından namaz kılın ve masum görünün gibi yol haritaları ile oldukça tepki çekmişti.

tugce-isinsu-kac-yasinda-ve-evli-mi-tilsimli-kitap-yazdigini-iddia-ettiii.jpg

Aşk ve ilişkiler, regresyon-geçmiş yaşam şifası, ilişki şifalandırması, enerji çalışılmış kristaller, rüyalar, tarot ve astroloji, bereket çalışmaları, melek koçluğu, tılsımlar ve dönüşüm çalışmaları, bilinç altı dönüşümü ve Spiritüel Danışmanlık üzerine çalışmalarını devam ettiren Tuğçe Işunsu, birçok kitap kaleme aldı.

TUĞÇE IŞINSU'NUN TILSIMLI KİTAPI HANGİSİ?

Hiç'likten Gelen Güç adlı kitabının yazarı Işınsu, kitabının pazarlaması sırasında söylediği sözlerle tepki çekti. Kendisini yaşam koçu ve Spiritüel danışman olarak niteleyen Tuğçe Işınsu, son kitabının para çeken ritüeller içerdiğini, enerji verdiğini ve 'tılsımlı' olduğunu ileri sürdü.

‘Komşu istedi. Biraz da o göz gezdirecek şeklinde olmuyor’ iddiasında bulunan Tuğçe Işınsu, tılsımın bozulmaması ve ritüellerin işe yaraması adına herkesin kitabı teker teker satın alması gerektiğini söyledi. 

Ritüellerin işe yaraması için kitaba yalnızca dokunmanın yeterli olamayacağını iddia eden Tuğçe Işınsu, rafta kitaba kimlerin dokunduğunun, göz attığının önemli olmadığını, buna kargocunun da doğunduğunu kaydederek, kitaba sahip olunmasının ardından başka kimseye devredilmeyeceğini ve kitabın enerjiye uyumlama özelliğinin bulunduğunu öne sürdü.

Örneğin 4 kişilik bir ailede her bir bireyin ayrı ayrı o kitabı satın alması gerektiğini söyleyen Tuğçe Işınsu, kitabının da mağazalarda 32 TL gibi bir rakama satıldığını, bunun çok ucuz olduğunu ve herkesten o paranın çıkabileceğini söyledi.

tugce-isinsu-kac-yasinda-ve-evli-mi-tilsimli-kitap-yazdigini-iddia-etti.jpg

KİTAPLARI

Tuğçe Işınsu, Biz Tatlı Cadılar, El Vedud, Mucizeleri Çağırmak, Ol Der ve Olur, Onu Baştan Çıkar, Onu Kendine Aşık Et, Aşk ve Cazibe Akademisi, Melekler ve Dünyanın Kurtuluşu ile Aşk Kartları isimli kitapları yazdı.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN