Tunceli'de TKP/ML TİKKO'lu teröristler, kaçırdıkları Erkan Doğan'ı öldürdü - Son dakika haberleri

Tunceli'de TKP/ML TİKKO'lu teröristler, kaçırdıkları Erkan Doğan'ı öldürdü - Son dakika haberleri

Tunceli Atadoğu Köyü Çet Deresi mevkiinde 18 Temmuz günü yol kesen TKP/ML TİKKO'lu teröristlerin kaçırdığı Erkan Doğan, öldürülmüş olarak bulundu.

Tunceli'de yol kesen TKP/ML TİKKO'lu teröristlerin kaçırdığı Erkan Doğan, öldürülmüş olarak bulundu.

YOL KESTİLER

Tunceli'de 18 Temmuz günü, TKP/ML TİKKO'lu teröristler Atadoğu Köyü Çet Deresi mevkiinde yol kesip, durdurdukları araçta bulunan Erkan Doğan ile B.K. ve E.K. isimli kişileri aşağı indirdi. Teröristler, kimlik kontrolü yaptıkları B.K. ve E.K.'yi serbest bırakırkan Erkan Doğan'ı ise yanlarına alarak kaçtı.

ÖLÜRÜLMÜŞ HALDE BULUNDU

Olayın duyulmasının ardından güvenlik güçleri, teröristleri etkisiz hale getirmek ve Doğan'ı kurtarmak için operasyon başlattı. Operasyonlar sürerken, kaçırılan Erkan Doğan, bugün arazide silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Erkan Doğan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

TUNCELİ/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN