Türkiye’nin gönderdiği tıbbi yardımlar Venezuella’ya ulaştı

Türkiye’nin gönderdiği tıbbi yardımlar Venezuella’ya ulaştı

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye’den havalanan ve koronavirüs ile mücadelede kullanılacak tıbbi yardım malzemelerini taşıyan uçağın Venezuella’ya ulaştığını bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Covid-19 ile mücadelede kullanılacak tıbbi yardım malzemelerini taşıyan uçağımız Venezuella’ya indi. Uçağımızı Venezuella Dışişleri Bakanı Jorge Arreazave ve Büyükelçimiz Şevki Mütevellioğlu karşıladı.

Yardım malzemeleriyle birlikte Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Venezuela Cumhurbaşkanı Sn. Nicolas Maduro’ya yazdıkları mektup da yetkililere teslim edildi. Venezuela Cumhurbaşkanı Yrd. D. Rodriguez de video konferans yöntemiyle malzemelerin teslim törenine katıldı” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN