Tuvana Türkay Alper Potuk forması ile tribünde | Tuvana Türkay kimdir? Alper yeni sevgilisi mi?

Tuvana Türkay Alper Potuk forması ile tribünde | Tuvana Türkay kimdir? Alper yeni sevgilisi mi?

Tuvana Türkay Alper Potuk ile aşk mı yaşıyor? Güzel oyuncu Fenerbahçe Manchester United maçında 7 numaralı forma ile görüntülendi. Tuvana Türkay kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

İddialara göre Tuvana Türkay aşkı yeşil sahalarda buldu. Alper Potuk ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu üzerinde Alper yazan 7 numaralı forma ile Fenerbahçe maçını tribiünden izledi. Tuvana Türkay adı kısa bir süre önce Rafet El Roman ile anılıyordu. Peki Tuvana Türkay kimdir? İşte detaylar...

Oyuncu Tuvana Türkay, futbolcu Alper Potuk ile aşk yaşıyor. İddiaya göre 1990 doğumlu Türkay, kendisinden 1 yaş küçük futbolcuyla sık sık onun Acarkent’teki evinde bir araya geliyor. 1,5 yıl birlikte olduğu Galatasaraylı Sercan Yıldırım’dan 2013’te ayrılan Tuvana Türkay, yeni aşkı yine yeşil sahalarda buldu.

16-11/05/tuvana-turkay.jpg

İlişkilerini şimdilik gizli tutmak isteyen sevgililer, dışarıda buluşmak istedikleri zaman da Potuk’un oturduğu site içindeki mekanları tercih ediyor. Fenerbahçe-Manchester United karşılaşmasını Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda 7 numaralı formasıyla takip eden Tuvana Türkay, bu hareketiyle beraberliğini herkese ilan etmiş oldu.

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

990 yılında İstanbul'da doğan Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olan Tuvana Türkay Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olmuştur. 2009 yılından bu yana bir çok dizie başrol oyuncu olarak görev alan Türkay Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, Yer Gök Aşk dizisinde Bade karakterini, Kara Para Aşk dizisinde Bahar karakterini canlandırmıştır. Ayrıca müzikle de ilgilenen güzel oyuncu 2015 yılında kendi yazıp bestelediği Ara Ne Olursun şarkısıyla da büyük bir beğeni toplamıştır.

16-11/05/tuvan-turkay-kac-yasinda.jpg

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncusu Tuvana Türkay 1.75 boyunda ve güzel fiziği ile dikkat çekiyor. Günde yaklaşık 10 km yürüyen ve fit görünümünü buna bağlayan Tuvana Türkay, kamuoyu tarafından cesur güzel olarak da adnlandırılıyor.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 - Güvercin Uçuverdi (Sinema filmi)
2014 - Kara Para Aşk (TV Dizisi)
2013 - Eksik Sayfalar (Sinema Filmi)
2012 - Esir Sultan
2010 - 2012 - Yer Gök Aşk (Bade Palalı) (TV Dizisi)
2010 - Nakş-ı Dil Sultan (Nakş-ı Dil Sultan) (TV Dizisi)
2009 - Ayrılık (2) (Kevok)(TV Dizisi)
2007 - Cumhur Cemaat )(TV Dizisi)

Tuvana Türkay Alper Potuk ile aşk mı yaşıyor? Güzel oyuncu Fenerbahçe Manchester United maçında 7 numaralı forma ile görüntülendi. Tuvana Türkay kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN