Üç Tutku: Kitap, Kahve ve Çikolata Festivali başladı

Üç Tutku: Kitap, Kahve ve Çikolata Festivali başladı

Harbiye'deki Askeri Müze'de gerçekleştirilen Üç Tutku: Kitap, Kahve ve Çikolata Festivali başladı. "Birbirinden farklı ancak birini düşünürken yanına diğeri de eklenen üç tutku"nun birlikteliğinin yarattığı duygunun tasarlandığı festival, dünyada ilk kez yapılıyor.

"Birbirinden farklı ancak birini düşünürken yanına diğeri de eklenen üç tutku"nun birlikteliğinin yarattığı duygunun tasarlandığı festival, dünyada ilk kez yapılıyor.

Kitap, Kahve ve Çikolata Festivali başladı

Harbiye'deki Askeri Müze'de gerçekleştirilen festivalde kitaplar, kahveler, kahve makineleri, kahve fincanları, çikolatalar, çikolata yapımı için gerekli malzemeler yılbaşı öncesinde on gün süresince ziyaretçilere sunuluyor.

Festival kapsamında ziyaretçiler, kahvelerini içip, çikolataları tadarken, Türkiye'nin seçkin yayınevlerinin kitaplarını okuyabilecek. Katılımcılar ayrıca yazarlarla sohbet edip, katılımcıların düzenleyeceği workshoplardan, sunumlardan ve ikramlardan ücretsiz yararlanabilecek.

Etkinlikte, ayrıca sergiler, söyleşiler, konserler, çocuklara yönelik etkinlikler, masal anlatımları ve bir de müzayede yer alıyor. Festival, 27 Aralık'a kadar devam edecek.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN