Umut Akyürek'in eşi Oktay Ertuğrul kimdir, kaç yaşında?

Umut Akyürek'in eşi Oktay Ertuğrul kimdir, kaç yaşında?

2004 yılında nikah masasına oturan Umut Akyürek ile Oktay Ertuğrul çifti, 2005'te bir kız çocuk dünyaya getirdi. Umut Akyütek İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Bölümü, Oktay Ertuğrul ise TRT sanatçısıdır. İşte biyografisi...

Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek ve Türk halk müziği sanatçısı Oktay Ertuğrul, 2004 yılında hayatlarını birleştirdi. Daha önce Umut Akyürek kendisine konulan 'delirten hastalık' olarak da bilinen trigeminal nevralji teşhisi ile tedavi altına alınmıştı.

OKTAY ERTUĞRUL'UN HAYAT HİKAYESİ

1972 yılında dünyaya gelen Oktay Ertuğrul, Türk halk müziği sanatçısıdır. Aslen Elazığ Aydınlar Hedi Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Çocukluk yılları doğup büyüdüğü köyünde geçmiştir.

Oktay Ertuğrul İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Daha sonra TRT sınavlarına girmiş TRT sanatçısı olmuştur.

2007 yılında Lirik ve 2013 yılında Sır isimli albümleri müzik piyasasındaki yerini almıştır.

1972 doğumlu olan Oktay Akyürek, 2020 yılı itibariyle 48 yaşındadır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @oktayertugrulmusic kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN