Gülistan Doku'nun annesi Erdoğan'la görüştü: Umutluyuz, kızımız bulunacak

Gülistan Doku'nun annesi Erdoğan'la görüştü: Umutluyuz, kızımız bulunacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Gülistan Doku'nun annesi Bedriye Doku, 1 saat Erdoğan'ın kendilerini dinlediğini belirterek "Cumhurbaşkanı ile konuştuk, umutluyuz. İnşallah, kızımız bulunacak. Derdimizi söyledik, o da dinledi sağ olsun. Allah bin kere razı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunceli'de kaldığı yurttan 5 Ocak 2020 sabahı ayrıldıktan sonra haber alınamayan Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku'nun annesi Bedriye ve babası Halit Doku ile görüştü.

"BU KIZ GÜLİSTAN'A BENZEMİYOR"

Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı kırsal Çayırdere Mahallesi'nde yaşayan aile, görüşmeden sonra umutlarının arttığını söyledi.

Gülistan'ın annesi Bedriye Doku, gece başını yastığa koyduğunda ruhunun Tunceli'nin dağlarında gezip kızını aradığını belirterek "Bir saate yakın konuştuk, sağ olsun dinledi. Derdimizi anlattık. Ben de köprüde çekili olan bir fotoğrafla Gülistan'ın fotoğrafını gösterdim. Fotoğraflara baktı. Köprünün üstündeki fotoğraf için 'Bu kız Gülistan değil, hiç benzemiyor' dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır. O benim kızımı bulamazsa kim bulabilir?

"İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR"

İnşallah dualarımız kabul olur, kızımızı bir yerde bulurlar. Ölü ya da sağ. Ölüm Allah'ın emri ama benim için her gün ölümdür. Gece başımı yastığa koyuyorum, uyku muyku yok. Ruhum Tunceli'nin dağlarında geziyor. Acaba benim kızım nerede? Burada mıdır? Bu suda mıdır? Bu çukurda mıdır? Kızımın başına ne geldi? Bunları düşünüyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Benim başıma verdi, kimsenin başına vermesin. Kimin evladı varsa beni anlıyor, ne haldeyim. Her gün ölüyorum. Hele kayıp çok daha zor" dedi.

"CUMHURBAŞKANI İNŞALLAH KIZIMIZI BULACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştuktan sonra umutlandığını aktaran Doku, "Umutluyuz. İnşallah kızımızı bulacak. Derdimizi söyledik, o da dinledi sağ olsun. Allah razı olsun, Allah bin kere razı olsun. Ben önce Allah'a, sonra devlete kızımı emanet ettim. Benim kızım benim evimde kaybolmadı. Kızım üniversite öğrencisi, 21 yaşında bir kız. Allah yardım etsin" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN