Ünlü oyuncu Richard Herd hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Richard Herd hayatını kaybetti

Efsane TV dizisi Seinfeld ve Star Trek: Voyager'daki rolleriyle tanınan ünlü oyuncu Richard Herd Los Angeles'ta 87 yaşında hayatını kaybetti. Richard Herd uzun süredir kanser tedavisi görüyordu.

1990'ların en çok izlenen dizileri arasında olan Seinfeld'da canlandırdığı karakterle üne kavuşan Richard Herd, George Costanza'nın patronu Bay Wilhelm'i canlandırdı. Herd'ün uzun süredir kanser tedavisi gördüğü ifade edilirken, ünlü oyuncunun dün gece yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Herd ayrıca Star Trek: Voyager'da Amiral Owen Paris sevenlerinin karşısına çıktı. 2015 dizisi Star Trek: Renegades'te ise aynı rolü tekrar canlandırdı. Herd, Seinfeld ve Star Trek'teki rollerinin yanı sıra Herd, Quantum Leap, Dr. Quinn, Medicine Woman ve TJ Hooker gibi dizilerde yer aldı.

Herd, son yıllarda, korku filmi Get Out'da ve Clint Eastwood’un Katırında ekranda görüldü. Son yapımı ise spor biyografi filmi The Silent Natural oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN