Ünlülerden Muhammed Ali paylaşımları

Ünlülerden Muhammed Ali paylaşımları

Ünlü boksör Muhammed Ali, tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Böylesi büyük bir ismin ölümünden sonra sosyal medya bir anda Ali mesajlarıyla doldu, taştı.

Uzun süredir solum rahatsızlığı yaşayan ve yapılan tedavilerden olumlu yanıt vermeyen efsane boksör Muhammed Ali,74 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Muhammed Ali'nin vefatının ardından birçok ünlü isim de sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptılar. Bu isimlerden Rihanna, sosyal medya hesabından Muhammed Ali'nin boks eldivenlerini 'RIP Ali' notuyla paylaştı.

Parkison rahatsızlığından dolayı hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Muhammed Ali'nin ardından sosyal medya paylaşımı yapan diğer isimlerse şu şekilde:

16-06/04/boks.jpg

Armağan Çağlayan

Çocukluğumun efsane boksörü… Sabahın 5'in de kalkıp siyah beyaz televizyonlar da az maçını seyretmedik… O Zamanlar Muhammed Ali deyince hayat dururdu. Yattığı yer nur olsun.

Şahan Gökbakar

Büyük adam! Allah rahmet eylesin!

Mustafa Ceceli

Efsane boksör Muhammed Ali. Allah rahmet eylesin.

Irmak Ünal

Eminim bir kelebek gibi uçtu gitti.

Sinem Kobal

O dünyayı kendine hayran bıraktı .. O bir efsane .. Ve en önemlisi bana göre o centilmen, duyarlı, barışçıl, Ozan gibi konuşan bir şair, hassas, gerçek bir spor İNSAN'ı .. Arı gibi soktu ve kelebek gibi uçarak gitti o da...

16-06/04/ekran-alintisi.JPG

RİHANNA

16-06/04/tyson.jpg

MIKE TYSON

16-06/04/muhammed-3.jpg

DAVID BECKHAM

16-06/04/tyson-1465051190.jpg

GALATASARAY SPOR KULÜBÜ

16-06/04/muhammed-1.jpg

DIDIER DROGBA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN