Vakalar tırmanıyor... Bilim Kurulu bugün toplanıyor

Vakalar tırmanıyor... Bilim Kurulu bugün toplanıyor

Koronavirüs vakaları her geçen gün tırmanırken, hem uzmanlardan hem muhalefetten peş peşe 'tam kapanma' çağrıları geliyor. Tam kapanma sorusu hala tazeliğini korurken, kritik açıklama için gözler Bilim Kurulu'na çevrildi. Bilim Kurulu bugün saat 15.00'te toplanıyor, toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

Gözler bir kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu üyelerine çevrildi.

Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 15.00'te toplanacak. Sağlık Bakanı Koca'nın başkanlığında düzenlenecek toplantı video konferans yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Sağlık Bakanlığı, son koronavirüs tablosunu 21 Nisan'da açıkladı. Buna göre, son 24 saatte toplam 318 bin 967 test yapıldı. Semptom gösteren 2 bin 932 kişi ile birlikte toplam 61 bin 967 yeni vaka tespit edildi.

Tabloya göre son 24 saatte 362 kişi hayatını kaybetti, toplam can kaybı da 36 bin 975'e yükseldi. Son açıklanan vefat sayısıyla acı bir rekor daha kırılmış oldu.

20 Nisan'da 346 kişi hayatını kaybetmiş ve can kaybında şimdiye en fazla sayıya ulaşılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN