Vedat Milor'den ortalığı karıştıracak anket: En zor soru...

Vedat Milor'den ortalığı karıştıracak anket: En zor soru...

Gastronomi yazarı Vedat Milor, sosyal medya hesabından 'Anketörlük kariyerimin en zor sorularından biri' diyerek yeni anketini paylaştı.

Gastronomi yazarı Vedat Milor, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ve anketlerle sık sık gündeme geliyor. Milor, son anketini "anketörlük kariyerimin en zor sorularından biri" sözü ile tanıtarak  "Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı olmalı, yoksa kuyruk yağsız da olur mu?" anketini başlattı.

"BASİT GÖZÜKEN BİR SORU SORACAĞIM"

Anketi duyurmadan önceki gün  "Anketörlük kariyerimin en zor sorularından birini soracağım. Basit bir cevabı varmış gibi gözükecek ama çok ciddi bir analitik çözümleme ve muhakeme gerektirecek. Bu soru rahatlıkla NASA veya McKinsey mülakatlarında sorulabilir" diyen Milor, diğer gün anketi paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"ANKET! Bu sefer sizlere basit gözüken bir soru soracağım. Ama gastronomik açıdan en zor ve en spesifik sorulardan biri bu. Hep beraber analitik çözümleme yapmamız gerekecek. Bol şans! Adana kebap mutlaka kuyruk yağlı mı olmalı yoksa kuyruk yağsız da olur mu?

Gastronomik bilgisini ve muhakeme yeteneğini kullanarak yorum kısmında bu soruya en iyi cevabı verdiğini düşündüğüm bir arkadaşa Adana kebap ısmarlamak isterim kabul ederse."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN