Vizyona giremeyen filmler 'Başka Sinema Salonda' ile evinize geliyor

Vizyona giremeyen filmler 'Başka Sinema Salonda' ile evinize geliyor

Yüzyılın en büyük büyük felaketi olarak kabul edilen corona virüs (koronavirüs) salgını nedeniyle ülkemizde sinema salonları yaklaşık 1 aydır kapalı. Ölümcül salgını önlemek amacıyla devletin aldığı karar neticesinde faaliyetlerine ara verilen sinema sektörünün imdanına online dizi-film platformları yetişti. Blu TV ile bağımsız sinema girşimi olan Başka Sinema'nın ortaklığında 'Başka Sinema Salonda' etkinliği başlıyor. Blu TV'de gösterilecek filmleri, platforma üye olmadan sadece filme ücret ödeyerek izlemek mümkün olacak.

Online dizi-film platformu Blu TV ile bağımsız filmlerin dağıtımcısı Başka Sinema'nın işbirliğiyle sanal sinema salonu etkinliği başlıyor... 'Başka Sinema Salonda' ile yeni filmler ve bağımsız filmler Blu TV'de gösterilecek.

Ölümcül corona virüs (koronavirüs) salgını nedeniyle sinema salonlarının faaliyetlerine ara verilirken, bu süreçte ekonomik olarak en çok etkilenen bağımsız sinemacılar oldu. Bağımsız filmlere verdiği destekle bilinen Başka Sinema girişimi, Blu TV ile el sıkışarak vizyona girmeyi bekleyen ancak virüs salgını tedbirleri kapsamında sinema salonlarının kapatılması nedeniyle yayınlanamayan bağımsız filmleri sinemaseverlerle buluşturacak.

'BAŞKA SİNEMA SALONDA' SİNEMALAR AÇILANA KADAR SÜRECEK

Sinema heyecanını canlı tutabilmek için Başka Sinema ve Blu TV'nin düzenleyeceği 'Başka Sinema Salonda' etkinliği, 8 Nisan 2020 Çarşamba günü başlayacak ve salonlar açılana kadar devam edecek. Yeni filmleri evlerimize getirecek olan etkinlik, bağımsız sinemalara da destek olacak. Başka Sinema'nın beyaz perdeyle buluşamayan filmleri, Blu TV üzerinden evlerimize konuk olacak. Blu TV üyesi olmaya gerek kalmayan gösterimler için, sinemaya gitmiş gibi bilet parası ödenecek ve bu paradan salonlarda gösterilmiş gibi şu an kapalı olan salonlara pay verilecek.

FİLMLERE ÖDENEN ÜCRETTEN SİNEMA SALONLARINA PAY VERİLECEK

Blu TV üzerinden alınan bilet karşılığı size verilecek süre boyunca film kiralanmış olacak ve her film 14 gün boyunca gösterimde kalacak. Yine Başka Sinema'nın en önemli etkinliklerinden biri olan 'Başka Çarşamba' etkinliği de yine Blu TV üzerinden gerçekleştirilecek. Alınan her bilet, şu an kapalı olan sinemaların varlığını sürdürmesi için bir katkı olacak. Blu TV'nin işbirliği ve Kariyo & Ababay Vakfı'nın desteğiyle gerçekleşecek projeyle yeni filmler evinize gelecek ve yerli bağımsız sinemalar da desteklenmiş olacak. Proje, 8 Nisan 2020 Çarşamba günü tarihinde duyurulacak ilk film gösterimleriyle başlayacak.

BLU TV FİLMLERİ İÇİN TIKLAYIN

BLU TV DİZİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN