Akbank mobil sim kart bloke kaldırma işlemi

Akbank mobil sim kart bloke kaldırma işlemi

Akbank mobil kullanıcıları sim kartlarının bloke olması durumunda ne yapması gerektiğini araştırın. İnternet üzerinden kolayca yapılabilen bu işlemi sizlerle paylaşıyoruz. İşte Akbank bloke kaldırma işlemleri…

Akbank müşterisi olan birçok kişi mobil uygulaması üzerinden sim kart bloke işlemini kaldırabilmektedir. Önceden kayıtlı oldukları numaralara yeniledikten sonra sim kartlarının tekrardan internet üzerinden aktif hale getirebilirler. İşte Akbank bloke kaldırma işlemleri…

2022 AKBANK MOBİL BLOKE KALDIRMA İŞLEMLERİ

Bankacılık sisteminde önemli bir güvenlik önlemi olarak karşımıza çıkan telefon numaraları SMS doğrulama işlemleri için oldukça önemlidir. Güvenlik önlemleri kapsamında kullanıcılar telefon numaralarını değiştirdiğinde ya da güncellediğinde SIM kartları bloke olmaktadır. Bloke işlemini kaldırmak için Akbank ATM’lerinden ya da Akbank müşteri hizmetinden yararlanabileceğiniz gibi şubelerden de sim kartı aktifleştirme işlemleri yapabilirsiniz

ATM'DEN BLOKE KALDIRMA

Sim kartı bloke olan kartınızı ATM’ye takarak mevcut şifre ile giriş yapınız.

SIM kartınız bloke olduğu için ekranda sim kart bloke ekranı karşınıza çıkacak.

Uyarıyı tıklayarak işlemler menüsünden mobil şube işlemleri mi seçerek bloke işlemini kaldırabilirsiniz.

sim kart bloke kaldırma akbank

AKBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BLOKE KALDIRMA

Sim kart bloke işlemlerini kaldırmak için en çok tercih edilen ve en basit yöntem müşteri hizmetleri ile iletişime geçmektir.

Bunun için yapmanız gereken tek 444 2 525 veya 0850 222 25 25 iletişim numaralarından birini arayarak yapmak istediğiniz işlemi söylemeniz olacaktır.

Sim kart bloke kaldırma işlemleri doğrultusunda kimlik numaranızı, annenizin kızlık soyadını, doğum tarihinizi ve doğum yerinizi sizden isteyebilirler.

Bu işlemlerin ardından sim kart bloke işleminiz kaldırılacaktır.

Bu işlemin ardından görüşmek istediğiniz müşteri temsilcisine telefonunuza gelen onay kodunu söylemeniz gerekmektedir.

Bu sayede işleminiz tamamlanmış olacak.

AKBANK ŞUBELERİNDEN BLOKE KALDIRMA

Akbank şubelerini cep telefonunuz ve kimlik kartınız ile birlikte giderek yapmak istediğiniz işlemi söylemeniz yeterlidir.

Yetkili kişiye sim kart bloke kaldırmak istediğinizi söyledikten sonra görevli kişi kimlik numaranız ile birlikte sizden birkaç kişisel bilgi isteyecektir.

İstenilen bilgiler girildikten sonra sim kart blokeniz kaldırılmış olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN