Akbank müşterilerine özel kampanya duyurusu yapıldı! Bu fırsat bir daha ele geçmez! 3 ay ücretsiz verilecek

Akbank müşterilerine özel kampanya duyurusu yapıldı! Bu fırsat bir daha ele geçmez! 3 ay ücretsiz verilecek

Akbank’tan çok önemli bir duyuru geldi. Bankanın yürüttüğü kampanyanın detayları paylaşılırken, kampanya kapsamında 70 yaş altı müşterilerin 3 ay ücretsiz internet kullanabilecekleri belirtildi. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz...

Akbank'ın resmi internet sitesinde duyurulan kampanyaya göre 3 ay içinde ayda 10 GB toplam 30 GB internet verilecek. Bildirim üzerine ilk defa Akbank Mobil Akbank abonelerine davetiye kodu ile 3 ay ücretsiz. Toplamda 10GB ve 30GB internet hediye edildiği ve kampanyanın sadece Vodafone hatlarında geçerli olduğu belirtildi.

Kampanya kapsamında Vodafone faturalı hat aboneleri ve Akbank Mobil'den Akbank'ı ilk kez kullananlar 3 ay boyunca ayda 10 GB kazanabiliyor. Vodafone Yanımda uygulamasında sadece bir kez görülebileceği için satın alındıktan sonra başka bir yere yazmanız gerektiği vurgulandı.

Akbank'ın duyurusunun devamı olarak, müşteri davetiye kodu ile Akbank Mobil müşterisi olmak talebinde bulunduktan sonra, işlemin Akbank Mobil yerine kurye ile yapılması veya şube tarafından yapılması halinde, Akbank üyelik sürecinin başarıyla tamamlanması durumunda hediye GB'lara tekrar dağıtılacaktır. Kampanyaya katılmak için Akbank Mobil'de "Müşteri olmak istiyorum" butonuna basmanız, ilk sayfada özel ve tek seferlik davetiye kodunu girmeniz, talimatları takip etmeniz ve işlemi tamamlamanız gerektiği kaydedildi.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyanın detaylarının açıklanmasının ardından şu ifadeler yer aldı:

Akbank üyeleri, kampanyadan ilk kez Akbank Mobil üzerinden yararlanacak.

Kampanya sadece Akbank Mobil'den yapılan başvurularda geçerlidir. Kampanya Akbank şubelerinde geçerli değildir.

Promosyon sadece bir kez kullanılabilir.

Kampanyaya katılmak için Vodafone faturalı hat gerekmektedir.

Aylık 10GB, onaylanması halinde gelecek ay şarj etmeye başlayacak ve şarj tarihinden itibaren 2 ay boyunca aynı gün yenilenecektir.

Mobil'den Akbank'a üye olmak için Akbank Mobil uygulamasını indirmeniz, "Müşteri olmak istiyorum" butonuna tıklamanız, ekrana özel davet kodunu girmeniz ve talimatları takip etmeniz yeterlidir.

Kampanyadan sadece aktif Vodafone faturalı aboneleri yararlanabilir. Sınırlı, dondurulan, iptal edilen veya numara taşıyarak başka bir operatöre aktarılan hatlarda kampanyaya katılamazsınız.

YAŞ SINIRI 70

Akbank Mobil müşterisi olmak sadece 70 yaşını doldurmayanlar için geçerlidir. Bu nedenle, promosyondan yararlanan bir müşterinin ayda 10 GB kazanabilmesi için 70 yaşından küçük olması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN