Bu indirim bedavadan biraz pahalı, sudan ucuz! PTT AVM'den Ayçiçek yağında dev kampanya ve indirim... TMO ayçiçek yağ fiyatlarını dibe çekti

Bu indirim bedavadan biraz pahalı, sudan ucuz! PTT AVM'den Ayçiçek yağında dev kampanya ve indirim...  TMO ayçiçek yağ fiyatlarını dibe çekti

Yükselen enflasyon ile birlikte tüm market ürünlerinde gözle görülür bir artış yaşanmıştı. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar indirim kovalamaya başladı. TMO temel gıda ürünü olan ayçiçek yağında öyle bir indirim yaptı ki.. İşte detaylar...

Neredeyse hazırlanan tüm yiyeceklerde yağ kullanılıyor. En çok tüketilen temel ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı gelen zamlardan sonra indirim yapıldığında vatandaşlar stok yapmaya başlamıştı. Ayçiçek yağında büyük indirim başlatan TMO satışlarını PTT AVM'den gerçekleştirecek.

Market market gezerek en uygun fiyatlı ayçiçek yağını alan vatandaşlar için sevindiri haber gekdi. Ayçiçek yağında görülmemiş büyük indirim yapan TMO PTT AVM'lerden vatandaşların bu ürünü kaçırmaması için duyuru yaptı. Enflasyon ve döviz kurlarının artmasıyla artan fiyatlar sonrası ayçiçek yağına yapılan indirim ilaç gibi geldi. PTT AVM'den TMO ayçiçek yağını uygun fiyatlı alabilir ve birden fazla ürün sipariş edebilirsiniz.

AYÇİÇEK YAĞLARINDA BÜYÜK DEV İNDİRİM

Temel gıda ürünlerine art arda yapılan zamlar çok konuşulmuştu. Tüketiciler hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler arayışına girmişti. TMO ayçiçek yağında öyle bir indirim yaptı ki indirimi gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor. İndirimi görenler ikişer, üçer ayçiçek yağı satın alıyor Peki TMO'nun indirim yaptığı ayçiçek yağı ne kadar? Nerede satılıyor?

UCUZ FİYATLARI GÖREN ÇİFT ÇİFT ALIYOR

Geçtiğimiz aylarda Ukrayna ve Rusya arasında çıkan savaş sonrası Türkiye ekonomisi de oldukça etkilenmişti. Temel gıda ürünleri başta olmak üzere her şeye zam yapılmıştı. Ve o zamanlar ayçiçek yağının tükeneceğini duyan vatandaşlar ayçiçek yağlarını stok yapmaya başlamıştı. Bu durum ise ayçiçek yağına zam gelmesine sebep olmuştu. TMO ayçiçek yağına yaptığı indirim ile vatandaşların yüzünü güldürdü. 5 litrelik ayçiçek yağına yaptığı indirim ile PTT AVM'de satışa çıkarmaya başladı. 5 litrelik yağlar 2'li şekilde satışa çıkarıldı ve indirimi gören vatandaşlar ikişer ikişer almaya başladı. PTT AVM'de TMO ayçiçek yağı 5L+5L 270 TL'den satışa çıkarıldı.

BEDEVADAN ÇOK AZ DAHA PAHALI

TMO ayçiçek yağına yaptığı indirim ile takdir aldı. Sizde bu indirimden yararlanmak istiyorsanız PTT AVM sitesinden satın alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN