Bu Saç Modelleri En Az 5 Yaş Genç Gösteriyor! İşte Genç Gösteren Saç Modelleri

Bu Saç Modelleri En Az 5 Yaş Genç Gösteriyor! İşte Genç Gösteren Saç Modelleri

Saçlarınızın yaşınızı gizlemesini istiyorsanız ozaman doğru haberimize geldiniz. Özellikle kadınların yaşlanmaktan pek hoşlandığını söyleyemeyiz. Giyim tarzımız bizleri ne kadar değiştirip genç görünmemizi sağlıyorsa aynı zamanda saçlarınızında sizi gençleştireceğini biliyormuydunuz? Bu haberimizde sizleri 5 yaş daha genç gösterecek saç stillerini sizlerle paylaşacağız.

Doğru kıyafet seçimi ve doğru saç stili her zaman çok önemlidir. Yaşlanmanın süresini biraz daha uzatmak için en önemli etkenlerden birisi olan saç modelinizdir. Saç modeliniz ne kadar iyi olursa yaşınızı gizleyebilir ve çok daha genç bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Kendinizi genç göstermek istiyorsanız özellikle daha kısa saç modellerini tercih edebilirsiniz. Yüz hatlarınızı daha belirgin gösteren modeller sizi her zaman daha canlı ve genç gösterecektir. Şimdi sizleri 5 yaş daha gençleşmenin sırrını kendinde saklayan saç modellerimizle baş başa bırakıyorum.

KATLI SAÇLAR 5 YAŞ DAHA GENÇLEŞTİRECEK!

Bu kesimde yaşınızın kaç olduğunun pekte önemi yok saçlarınızı katlı kestirerek fazlasıyla genç ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Katlı kesim stili saçlarınızı daha çok daha hacimli gösterip güzelliğinizde büyük bir etki yaratacaktır. Aynı zamanda bu model, bütün dikkatleri üzerinize çekmeyi başaracaktır.

katli-sac.jpg


KISA VE KATLI KESİM SAÇ MODELİ GÜZELLİĞİNİZİ ORTAYA ÇIKARACAK

Özellikle ünlülerinde çok tercih ettiği uzun saçların bakımından ve yıpranmasından sıkılan kadınlar, lob stili saç modeli sayesinde güzelliğini tam anlamıyla ortaya çıkararak çok daha genç ve havalı görünümü elde ediyorlar. Yüz hatlarınızı tam anlamıyla ortaya çıkaran bu model yine bütün dikkatleri üstünüze çekmenizi sağlayacaktır.

kisa-katli-sac.jpg


SİZİ DAHA GENÇ GÖSTERECEK SAÇ RENGİNİ BELİRLEYİN

Saç renginizde en az saç modeliniz kadar sizin genç ve güzel bir görünüme sahip olmanız için çok önemli olacaktır. Özellikle kumral veya sarı saç rengin kullanan kadınlar 5 yaş daha genç görünmektedirler. Buğday rengi ten'e sahip kadınlar küllü sarı rengini deneyebilirler. Son olarak kızıl ve mor gibi renkleri denemek isterseniz yaşa ne kadar meydan okuduğunuz ve geçn hissetiğinizi belirmiş olursunuz.

sac-rengi.jpg

KAHKÜL SAÇ MODELİDE GENÇ GÖSTERENLER ARASINDA

Kahkül saç modeli ne kadar havalı ve genç bir görünüm sağlasada kestirmekten çekinen kadın sayısıda fazla diyebiliriz. Bunun sebebi ise kahkül modelini hala denememiş olmalıdır. Kahkül tarzıyla yüzünüdeki kusurları ve ince çizgileri ortadan kaldırmak oldukça mümkün. Kahkül modeliyle kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz .

kahkul-sac-modeli.jpg

GÜNDELİK SAÇ MODELİ GENÇLİĞİNİZE GENÇLİK KATACAK

Doğal ve canlı görünmek istiyorsanız ozaman gündelik saç modelini deneyebilirsiniz. Çünkü bu model her daim genç görünmenizi ve doğal halinizle hala canlı hissetmenizi sağlayacaktır. Bu modelde genellikle topuz stili yaptığınız zaman düz modellerin aksine daha genç ve sevimli görünmenizi ortaya çıkarıcaktır.

gundelik-sac.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN