Ceyhun Fersoy kimdir? Ceyhun Fersoy sağlık durumu nasıl?

Ceyhun Fersoy kimdir? Ceyhun Fersoy sağlık durumu nasıl?

Amasya'da feci kaza haberi duyanları üzdü. Tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs ile tır çarpışması üzerine yaralanan ve ölüler bulunduğu açıklandı. 3 kişi vefat ederken 8 kişi ise yaralandı. Aralarında Ceyhun Ersoy da yer aldığı bu kazada sağlık durumlarının nasıl olduğu merak ediliyor. Ceyhun Ersoy sağlık durumu nasıl?

Baş Belası isimli tiyatro oyunu için Çorum'da sahne dönüşü yola çıkan tiyatro oyuncularının kaza haberi geldi. Amasya - Çorum kara yolunda tır ile çarpışan minibüsten acı haber geldi. 3 kişinin vefat etiği kazada Ceyhun Ersoy'un da bulunduğu açıklandı. Ceyhun Ersoy sağık durumu nasıl? Ceyhun Ersoy kimdir? İşte Ceyhun Ersoy sağlık durumuna ilişkin detaylar...

CEYHUN ERSOY KİMDİR?

1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelen 40 yaşındaki Ersoy, eğitimini tamamladıktan sonra küçük yaşlarda ilgisi olduğu tiyatroya yöneldi. BKM yapımı 'Bir Demet Tiyatro' dizisindeki performansıyla beğeni topladı. Bir Demet Tiyatro'nun yanı sıra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri ile Neşeli Gençlik filminde ve Çocuklar Duymasın'da yer alarak başarıdan başarıya koştu. Son olarak ise TRT1 ekranlarında yer alan Seksenler dizisinde yer aldı.

CEYHUN FERSOY SAĞLIK DURUMU NASIL?

Amasya - Çorum yolu arasında gerçekleşen kazada 3 kişi hayatını kaybederken yaralanan kişilerde vardır. Yaralanan isimler arasında ise ünlü oyuncu Ceyhun Ersoy'da var. Olay yerine gelen ambulanslarla beraber yaralılar Merzifon ve Suluova'da ki bulunan hastanelere götürülerek tedavilere başlandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN