Disney Plus Türkiye'ye geliyor

Disney Plus Türkiye'ye geliyor

RTÜK, dijital platform Disney Plus'a 10 yıl süreyle yayın yapma hakkı tanıyan lisans verdi. Dijital platform, 2022 yılı itibariyle Türkiye‘de de hizmet verecek.

Çocukların severek izlediği çizgi filmlerin yer aldığı platform olarak Disney Plus, ebeveynlerin de dikkatini çekiyor. Nitekim platform, artık Türkiye'ye geliyor.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), dün gerçekleştirdiği toplantıda Disney Plus’ın 'internet üzerinden isteğe bağlı yayıncılık' lisans başvurusunu değerlendirdi. Mevzuatta düzenlenen idari ve mali şartları yerine getiren yayın kuruluşuna, Türkiye’de 10 yıl süreyle yayın yapma hakkı tanıyan lisans verdi.

YERLİ İÇERİKLER DE OLACAK

2022 itibariyle Disney Plus, Netflix ve Amazon Prime‘ın ardından Türkiye pazarına giriş yapmış olacak. Platformda, çok sayıda yerli içeriğin de olacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN