MasterChef 13 Ekim nerede çekiliyor, Ankara'nın neresinde çekildi?

MasterChef 13 Ekim nerede çekiliyor, Ankara'nın neresinde çekildi?

Masterchef Türkiye heyecanı hız kesmeden devam etmektedir. Haftanın bir günü stüdyo dışında çekim yapan yarışmada 13 Ekim'de nerede dış çekim olacağı merak edilmektedir. 13 Ekim Masterchef Türkiye dış çekimi nerede yapılmaktadır? İşte ayrıntılar.

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef Türkiye stüdyo dış çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Masterchef Türkiye, dış çekimini bu hafta nerede çekileceğini izleyiciler merak etmekte ve araştırmaktadır.

Masterchef Türkiye yarışmasında rekabet hızla devam ediyor. Yarışmacılar haftanın bir günü stüdyo dışında yapmaktadır. Bu hafta nerede dış çekimin olacağı merak konusu oldu. Oradaki misafir konuklar ise yemeklerin tatlarına bakarak puanlama yapıyorlar. 13 Ekim 2022 Masterchef Türkiye stüdyo dış çekimin nerede olduğunu sizler için hazırladık.

masterchef

13 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE NEREDE ÇEKİLDİ?

Masterchef Türkiye'de 13 Ekim Perşembe günü dış çekim Ankara'nın Başkent oluşunun 99.yıldönümünde Ankara'da gerçekleşti. Çekimler Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yapıldı.

MASTERCHEF ANKARA'DA NEREDE ÇEKİLDİ?

Masterchef bu hafta Ankara'da gerçekleştirdi. Türk Tarih Müzesi ve Parkı'nda dış çekimler gerçekleşti.

Türk Tarih Müzesi ve Parkı, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunmaktadır. Bir açık hava müzesidir. Burada Ergenekon'dan Cumhuriyet'in ilanına kadar Türk dünyasında önemli işlere imzası olan kişilerin heykelleri bulunmaktadır.

Türk Tarih Müzesi ve Parkı, yaklaşık 60.000 metrekarelik bir alana sahiptir. Müze kompleksinde ayrıca 7.000 metrekarelik kapalı sergi alanı, 650 kişilik kongre merkezi ve kütüphane bulunuyor.

Türk Tarih Müzesi ve Parkı, Bağlıca, Kızılelma Caddesi No:1 06790 Etimesgut/Ankara'da yer almaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN