MHRS giriş nasıl yapılır? MHRS randevu işlemleri

MHRS giriş nasıl yapılır? MHRS randevu işlemleri

Hastanelerden randevu almak artık çok kolay. MHRS sistemi üzerinden gelişen teknolojiyle beraber randevu işlemleri tek seferde gerçekleşiyor. Bunun üzerine internet üzerinden MHRS'den randevu nasıl alınır, randevu iptal edilebilir mi? sorularına yanıt aranmaktadır. Konu hakkında merak edilenler detaylarıyla haberimizde yer almaktadır

Teknoloji gün geçtikçe gelişmeye devam ederken artık hastane ya da aile hekimi randevuları da MHRS üzerinden gerçekleşmektedir. MHRS sistemi devreye girdiğinden beri herkes istediği bölümden istediği hekimi seçerek kolaylıkla randevu alabilmektedir. Sağlanan bu kolaylık üzerine MHRS'den randevu nasıl alınır, randevu nasıl iptal edilir? sorularına yanıt aranmaktadır. İşte, MHRS randevu hakkında merak edilenler haberimizde

MHRS'DEN NASIL RANDEVU ALINIR?

Öncelikle MHRS üzerinden randevu almak için uygulamayı telefona indirmek gerekir. Üyelik kaydı oluşturularak ister e-devlet ister de kendi belirlediğiniz şifre ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra 'Randevu Al' kısmına girerek İstediğiniz hekim ya da hastaneyi seçerek randevu alabilirsiniz.

MHRS randevu alma

MHRS RANDEVU İPTAL NASIL EDİLİR?

Alınan randevunun iptal edilmesi saniyelik bir durumdur. Randevunuza çeşitli nedenlerden ötürü gidemeyecek durumda olduğunuzda iptal en doğru karardır. MHRS randevu iptalinin 2 farklı yöntemi vardır. Birisi ALO 180 hattını aramak olurken diğeri ise MHRS sitemine giriş yaparak iptal edilecek randevunun üzerinde çarpı işaretine basmak yeterli olacaktır.

MHRS RANDEVU NASI GÖRÜNTÜLENİR?

MHRS üzerinden alınan randevuları öğrenmek oldukça kolaydır. Sisteme TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra randevu bilgileri bölümüne tıklayarak adınıza kayıtlı güncel ya da eski randevulara ulaşabilirsiniz. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN