MHRS'de yeni dönem! Bakan Koca 15 gün detayını açıkladı

MHRS'de yeni dönem! Bakan Koca 15 gün detayını açıkladı

Sağlık Bakanı Koca, hastaneye giden herkesi yakından ilgilendiren haberi duyurdu. Buna göre, MHRS üzerinden randevu alıp gitmeyen ya da randevusundan önce aynı branşta muayene olan vatandaşlar 15 gün süreyle yeni randevu talep edemeyecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alıp gelmeyen ya da randevusundan önce aynı branşta muayene olanların 15 gün süreyle yeni randevu alamayacağını duyurdu.

MHRS SİSTEMİ DEĞİŞTİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Koca, “MHRS’DEN randevu alıp da gelmeyeceği halde randevusunu iptal etmeyenler, randevusundan önce aynı branşta muayene olanlar, artık aradan 15 gün geçmeden yeni bir randevu alamayacak. Uygulama başladı. İhtiyacı öncelikli hastalar başta olmak üzere halkımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN