Müge Anlı Selim Yalçınkaya kimdir, nasıl öldürüldü? Selim Yalçınkaya cinayeti son durum ne? Selim Yalçınkaya'yı kim öldürdü, cinayet zanlısı bulundu mu?

Müge Anlı Selim Yalçınkaya kimdir, nasıl öldürüldü? Selim Yalçınkaya cinayeti son durum ne? Selim Yalçınkaya'yı kim öldürdü, cinayet zanlısı bulundu mu?

Müge Anlı yeni olayları çözmeye devam ediyor. Cinayet kurbanı Selim Yalçınkaya'nın eski eşi Derya ile mesajları gören Müge Anlı çok şaşırdı. Yaşanan gelişme ile birlikte olay en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Müge Anlı Selim Yalçınkaya olayı…

Cinayet kurbanı Selim Yalçınkaya ile eski eşi Derya Hanım arasında geçen mesajlaşmalar Müge Anlı'yı şok etti Yaşanan gelişme ile birlikte canlı yayında neye uğradığını şaşıran Müge Anlı olay hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Programın sıkı takipçileri ise yaşanan olay hakkındaki detayları araştırmaya devam ediyor.İşte Müge Anlı Selim Yalçınkaya olayı…

SELİM YALÇINKAYA NASIL ÖLDÜ?

11 Ağustos tarihinde başına sert bir cisimle vurularak öldürülen Selim Yalçınkaya cinayeti arkasındaki sır perdesi aralanıyor. Yalçınkaya'nın annesi ve kız kardeşi katilin bulunması için Müge Anlı programına başvurdu.

Müge Anlı Selim Yalçınkaya

MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI

Selim Yalçınkaya cinayeti hakkındaki detaylar yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz programda Selim ve eski eşi Derya arasında geçen mesajlaşmalar ortaya çıktı. Mesajların bulunması ile birlikte Müge Anlı ve izleyiciler neye uğradığını şaşırdı. Müge Anlı Derya'nın eski eşini attığı ihanet yazışmalarını ortaya çıkarırken stüdyodaki herkes olaya şaşırdı. Müge Anlı, "Sen eşin ilk öldüğünde verdiğin ifadede kabul etmemişsin Erdoğan'la birlikteliğini. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim. Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak... Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?"ifadelerini kullandı.

ÇARPICI İDDİALAR ORTAYA ATILDI

Müge Anlı programı yeni bölümü ile ekrana gelirken Yalçınkaya cinayeti arkasındaki sır perdesini aralanmaya devam ediyor. Selim Yalçınkaya'nın ihanete uğradığı yazışmalar ortaya çıkarken eski eşten gelen açıklama herkesi şaşırttı. Derya'nın sözlerini duyan herkesin ağzı açık kaldı. Derya, "Söyleyemedim ama artık benim üstüme yönelen bir şey var. Selim'in bana bu mesajları ayrıntısıyla yazdırmasının amacı kendisini tatmin etmesi aslında" şeklinde konuştu.

selim yalçınkaya cinayeti

ÜÇLÜ İLİŞKİ Mİ YAŞIYORLARDI?

Derya'nın itirafı sonrasında stüdyoda sesler yükseldi. Müge Anlı olaya müdahale ederken eski eş Derya'da konuşmalarına devam etti. Evlendiğinden bu yana eski eşinin kendini tatmin etmek için başkalarını getirmeyi teklif ettiğini söyleyen Derya, herkesi şaşırtan itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.

YÜZÜNÜ KAPATAN KADIN DİKKATLERDEN KAÇMADI

Canlı yayında Derya'nın yanında oturan kişinin yüzünü kapatması ise oldukça dikkat çekti. Eşinin çoklu ilişki istediğini dile getiren Derya, mesajları atmasındaki nedenin Selim'in baskısı olduğunu aktardı. Derya Selim'in kendisini tatmin etmek için bu olayı normal bir hale getirdiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN