Paraya ihtiyacım var diyene 4 banka'dan anında nakit kampanyası! Tek SMS ile düşük faizli 50 Bin TL şartsız, anında hesaplara yatacak!

Paraya ihtiyacım var diyene 4 banka'dan anında nakit kampanyası! Tek SMS ile düşük faizli 50 Bin TL şartsız, anında hesaplara yatacak!

Nakit ihtiyacı olan birçok kişi bankaların yolunu tutuyor. Bankalar tarafından yapılan kampanyalar yakından takip edilirken 50.000 TL ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. 3 ay vade seçeneği ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan tüm vatandaşlara ödeme yapılacak. İşte konu hakkındaki detaylar…

Bankaların kampanyaları yakından takip ediliyor. Birçok banka yeni kampanyalarını açıklarken vatandaşların dikkatini çeken ödemeler yapılmaktadır. 3 ay geciktirme seçeneği ile 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. 4 banka aracılığıyla sunulan ödemeler kapsamında 36 ay vade seçeneği de yer almaktadır. Kredi şartlarını sağlayan vatandaşlar 3 ay gecikmeli olarak 36 ay vadeli kredi kullanabilmektedir. Kredi kampanyasına katılacak olan kişiler bankanın müşterisi olmak zorundadır. İşte konu hakkındaki detaylar…

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi kapsamında müşteriler sms ile kolayca başvuru yapabilmektedir. Cep Telefonunuzda kredi başvurusu yapmak için T.C. kimlik numaranızı 50 30'a göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Bununla birlikte banka müşterileri kredi başvurusunda bulunmak için internet bankacılığı uygulaması üzerinden de başvuruda bulunabilmektedir.

finansbank kredi

İŞ BANKASI

İş Bankası'nda hesabı bulma müşteriler 50.000 TL'ye kadar kredi çekebilmektedir. Mobil uygulama üzerinden başvuru yapacak olan müşteriler diledikleri zaman kredi başvurusunda bulunabilmektedir. İş Bankası mobil uygulaması üzerinden yapacağınız başvurular doğrultusunda 50.000 TL kredi için 36 ay vade seçeneği sunulmaktadır. İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar diğer bankaların sunmuş olduğu indirim faiz oranları ve ücretsiz kredi alternatifinden de yararlanabilmektedir.

GARANTİ BANKASI

Garanti Bankası müşterileri yüzünü güldürüyor. Yapmış oldu kredi kampanyası ile birlikte banka lokasyonları ve mobil uygulamaları kullanarak başvuruda bulunan müşteriler için 50 bin TL'ye kadar ödeme yapılmaktadır. 3 ay erteleme imkanı sunan ödemeler kapsamında kredi şartlarını sağlayan vatandaşlar için 90 gün vade seçeneği bulunuyor.

Denizbank

DENİZBANK

DenizBank kredi başvurusu yapmak çok basit. Tek yapmanız gereken cep telefonunuz üzerinden T.C. kimlik numaranız ve doğum tarihinizi yazarak 32 80’e mesaj atmaktır. Mesaj gönderen vatandaşlar ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN