Starbucks bayilik veriyor mu, ücreti ne kadar? 2022 Starbucks franchise ücreti

Starbucks bayilik veriyor mu, ücreti ne kadar? 2022 Starbucks franchise ücreti

Dünyadaki en büyük kahve şirketleri arasında yer alan Starbucks hakkında araştırmalar devam ediyor. Starbucks'ın istenilen yerlere bayilik verip vermediği konusu en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Franchise ücretinin 2022 yılında ne kadar oldu Merak ediliyor. İşte Starbucks bayiliği hakkında merak edilenler…

Hem Türkiye'de hem de dünyada en çok tercih edilen kahve markası Starbucks her geçen gün yeni mağazası ile hizmet vermeye devam ediyor. Starbucks'ın istenilen yerleri bayilik verip vermediği konusu ise merak edilenler arasında yer alıyor. Starbucks bayilik ve franchise ücreti hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte Starbucks bayiliği hakkında merak edilenler…

STARBUCKS BAYİLİK VERİYOR MU?

Starbucks’ın işletme sistemi bayilik üzerine çalışmıyor. Starbucks işyeri bünyesinde ve planlamalar doğrultusunda mağazaların işletmektedir. Yani Starbucks bayilik vermiyor.

Sturbuks bayilik veriyor mu

STARBUCKS FRANCHİSE BEDELİ 2022?

Starbucks şehir lokasyon ve açılacak olan Mağazanın büyüklüğüne göre ödenecek olan ücreti belirlemektedir. Starbucks franchise bedeli tam olarak bilinmese bile 500 bin dolar ile 600 bin dolar arasında değişiklik göstermektedir. Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen kişiler Starbucks Türkiye'de faaliyet gösteren kurumu Shaya Grubu ile görüşerek konu hakkında bilgi sahibi olabilir.

STARBUCKS KİME AİT?

Starbucks'ın Türkiye'deki temsilcisi Shaya Grup olarak karşımıza çıkmaktadır. Türkiye'de işletilmekte olan bütün şubelerle Shaya ilgilenmektedir.

Sturbucks bayilik ücretleri

STARBUCKS BAYİLİK ŞARTLARI NELERDİR?

Starbucks bayiliği açmak isteyen kişilerde olması gereken özellikler şu şekildedir:

Girişimci ruha sahip olan kişiler,

Başarılı bir özgeçmişe sahip olan kişiler,

İnsan yönetiminde iyi olan kişiler,

Müşteri ilişkileri ve memnuniyeti konusunda çözüm odaklı olan kişiler,

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan kişiler,

Starbucks markası hakkında detaylı bilgi sahibi olan ve markayı sahiplenen kişiler bayilik açabilmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN