Tedavi olduğu hastaneden çıktı ihmale kurban gitti! Gaziantep'te sedyeden düşen hasta vefat etti

Tedavi olduğu hastaneden çıktı ihmale kurban gitti! Gaziantep'te sedyeden düşen hasta vefat etti

21 Ekim'de Gaziantep'te Suriye uyruklu birini ambulans taşıması sırasında düşürülmesiyle beyin kanaması geçirmesi gündeme damgasını vurdu. Hüseyin Mustafa, beyin kanaması sonrası hastaneye götürülürken hayatını kaybetti bilgisi yayıldı. İşte, ağızları açık bırakan olayın detayları haberimizde

Herkesi şaşırtan olay Gaziantep'te yaşanırken İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ihmal olup olmadığına dair araştırma başlarken Hüseyin Mustafa'nın tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra hayatını kaybetmesi soruşturma açılmasına neden oldu.

İHMAL SONUCU BABAM VEFAT ETTİ

Hüseyin Mustafa'nın kızının yaptığı açıklama da babasının diyaliz hastası olduğunu bu nedenle tedavi görmek için hastaneden çıkartılırken düşürülmesi sonucu hastaneye tekrar götürülmesiyle babasının vefat ettiği belirtilirken bu konu da bir ihmalin söz konusu olduğunun altı çizildi. 21 Ekim'de Suriye uyruklu Hüseyin Mustafa diyalizden çıktıktan sonra eve götürülmesi üzerine sedyeden düşürülüp beyin kanaması geçirmesi yetkilileri harekete sürükledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konu hakkında ihmal olup olmadığı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından incelemeye alınırken vefat eden Hüseyin Mustafa'nın kızı Türkiye'nin adaletine güvendiğini ve 8 kardeş ortada kaldıklarını belirtti. 

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN