Trendyol puan nedir, nasıl kullanılır? Trendyol puan ne işe yarar?

Trendyol puan nedir, nasıl kullanılır? Trendyol puan ne işe yarar?

Trendyol artık herkesin alışveriş yaptığı bir platform haline dönüştü. Trendyol'dan alışveriş yaparken para kazanmanın yolları da merak edilmeye başlandı.

Trendyol kendisinden alışveriş yapanlara para kazanma fırsatları da sunmaktadır. Pandemi döneminin de etkisiyle ülke genelinde birçok kişinin kullanmaya başladığı e-ticaret sitesi Trendyol kullanıcılarına büyük kolaylıklar sunmakta. Bu kolaylıklardan birisi ise Trendyol puanı.

TRENDYOL PUANI KULLANIMI

Trendyol puanınızı kullanmak için ilk olarak uygulama üzerinden hesabım buradan da siparişlerim kısmına giriş yapın puanlamak veya yorum yapmak istenilen ürün için gereken sipariş bulunarak sipariş detay kısmına giriniz. Ardından ise ürünü değerlendir kısmına giriş yapınız.

TRENDYOL CÜZDAN

Trendyol'da bulunan cüzdan kısmına isterseniz para yükleyerek isterseniz yaptığınız alışverişleri Trendyol cüzdanım ile yap kısmını işaretleyerek alışverişler içerisinden %2 Bonus para kazanabilirsiniz. Trendyol cüzdan aynı zamanda tek tık ile alışveriş yapma imkanı sunmaktadır. bu özelliğin verdiği diğer bir avantaj ise o ayki alışverişe ayırdığınız parayı Trendyol cüzdanı yükleyerek ne fazlasını ne de azını harcayabilir aynı zamanda daha tasarruflu bir harcama yapmış olabilirsiniz.

trendyol7

SATICI PUANI

Satıcı puanı hesaplanırken kategorilendirilerek yapılır. Yani bu açıdan her satıcı kendi kategorisi içerisinde bir performansa sahip olmuş olur.

TRENDYOL ELİTE PUAN

Trendyol'dan yapacağınız alışverişler için 60 TL ve üzerinde yapılacak alışverişlerde kargo ücretsizdir. Aynı zamanda Trendyol cüzdan ile yapılacak olan alışverişlerde yüzdeki para kazanma şansınız var. Trendyol kendine özel markalarda ise 2 ürüne sepette %20 indirim yapmaktadır.

TRENDYOL'DA BONUS PUAN KULLANMA

Bir kupon kullanmak istiyorsanız her kupon için geçerli olan alt limiti kupon üzerinde yazmaktadır. Alt limitleri sağladığımız sürece indirim kuponlarından faydalanabilirsiniz. Ancak aldığınız ürünü iade ederseniz kullandığınız kupon size geri dönmeyecektir

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN