Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) lisans sorgulama nasıl yapılır? TSF Lisans sorgulama ve bilgi sistemi

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) lisans sorgulama nasıl yapılır? TSF Lisans sorgulama ve bilgi sistemi

Türkiye Satranç Federasyonu'nun (TSF) web adresi üzerinden lisans sorgulama işlemleri güncel olarak yapılmaktadır. Peki, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) lisans sorgulama nasıl yapılır? İşte, TSF Lisans sorgulama ve bilgi sistemi..

Türkiye genelinde her ne kadar geç de olsa satranç için verilmesi gereken değer ve önemler fark edilmiş ve bu alanda gerekli destekler sağlanmaya başlanmıştır. İlk olarak okullarda seçmeli ders olarak verilen satranç eğitimi öğretim alanına bağlandıktan sonra daha fazla ilgi görmeye başlamıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak açılan kurslarda da satranç eğitimi yaygınlaştırılmaya başlanmış ve genç yaşta satranç öğrenmeye meraklı olanlara gerekli olan destek ve eğitimler de verilmiştir.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) lisans sorgulama

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) lisans sorgulama nasıl yapılır?

Satranç ile ilgili kurulan Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) ise alanında iyi ve başarılı olan kişilere lisans çıkartma hakkı tanımıştır. TSF'den lisan alan ve lisansının halen aktif olup olmadığını öğrenmek isteyenler de Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) lisans sorgulama nasıl yapılır? sorusuyla merak ettiği konunun yanıtını aramaktadırlar.

Aşağıda belirttiğimiz TSF lisans sorgulama bağlantısıyla, kişiler kolaylıkla bağlantıya giriş yaparak TSF lisans sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirler.

TSF Lisans sorgulaması yapmak için 'https://lisans.tsf.org.tr/online/main/lisanssorgu' sayfasını kullanabilirsiniz. Buraya, TC kimlik numarası ve lisans türünü seçtikten sonra adınıza jayıtlı lisansınızı görüntüleme şansına sahip olabiliyorsunuz.

Eğer lisans işlemleriniz tamamlandı ise ve sorgulama yaptığınızda herhangi bir sorunla karşılaşmadıysanız TSF bünyesinde lisanslı bir sporcu olduğunuzun devam ettiği anlaşılır. Bu bilgileri yarışmalara kayıt yaptırırken ya da katılırken kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN