Ziraat Bankası Bankkart'ı olanlar yaşadı! O kampanyaya SMS ile katılana 500 TL hediye verilecek!

Ziraat Bankası Bankkart'ı olanlar yaşadı! O kampanyaya SMS ile katılana 500 TL hediye verilecek!

Ziraat Bankası herkesin beklediği o açıklamayı yaptı. Kampanyaya katılan herkes 500 TL kazanabilecek. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden açıklanan haber ile birlikte kampanyanın 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

Ziraat Bankası son kampanyasının detaylarını açıkladı. Sms ile katılan herkes 500 TL indirim kazanacak. Ziraat Bankası kampanyalarını yakından takip eden müşteriler yeni kampanya detaylarını araştırmaya başladı. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARINI AÇIKLADI

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yayınlanan karar ile birlikte yeni kampanya detayları belli oldu. Ziraat Bankası kampanya detayları şu şekildedir:

Bankkart kredi ya da banka kartı özelliği bulunan vatandaşların Vatan Bilgisayar üzerinden tek seferde yapacağı 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde için 500 TL indirim verilecek.

Bankkart kullanım

Vatan bilgisayar mağazaları ya da internet sitesi üzerinden pankart ile 15 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında yapılan 5000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim yapılacak.

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil ya da bankkart.com.tr adresinden katılım sağlayabileceğiniz gibi VATAN yazıp 4757'ye SMS göndererek de kampanyaya katılabilirsiniz.

Belirlenen süre içerisinde kampanyaya belirlenen yöntemler ile katılmayan kişiler 500 TL indirim alamayacak.

Kampanya kapsamında indirim 10 Ocak 2023 tarihinde işlem yapılan kredi kartı ekstresi veya hesaba yansıtılacak. Kampanya kapsamında en fazla 500 TL indirim kazanabilirsiniz.

bankkart

Bankkart bireysel müşterileri kampanya kapsamında yer almaktadır. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya için katılımlar asıl kart sahipleri için geçerlidir. Ek kart veya sanal kart ile yapılan harcamalar asıl kart harcamaları içerisinde yer alacaktır.

Kart üzerinden para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanımları kampanya kapsamında yer almıyor. Kampanya kapsamında iade edilen ürünler için indirim tutarı geri alınmaktadır. Ziraat Bankası ve Vatan Bilgisayar ortak kampanyası kapsamında kampanya şartlarında değişiklik yapma hakları bulunmaktadır. Kampanya koşulları değiştirilebilirken durdurma hakları da bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN