Yeni bir araba almak isteyenlere büyük fırsat! Fiat'ın o modelini yüzde 1,89 faizle hemen alın: Kampanya duyuruldu

Yeni bir araba almak isteyenlere büyük fırsat! Fiat'ın o modelini yüzde 1,89 faizle hemen alın: Kampanya duyuruldu

Egea, yeni araç almak isteyenlere özel bir kampanya duyurdu. 24 ay vadeli ve yüzde 1,89 faiz oranlarıyla bu kampanya oldukça avantajlı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Otomobil markası Egea, araba almak isteyenlere cazip avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında 24 ay vadeli ve istisnai yüzde 1,89 faiz oranlarıyla yeni araç sahibi olmak mümkün. Ayrıca isteğe bağlı olarak 36 ay vade seçeneği de mevcut. Nisan kampanyası detaylarıyla birlikte sizlerle.

FIAT'TAN NİSAN KAMPANYASI

egea

Son dönemlerde yüksek enflasyon nedeniyle otomobil fiyatları arttı. Bu durumda bütçesi yetersiz olanlar araç sahibi olma hayallerini gerçekleştiremiyor. Egea, bu sorunu çözmek için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 24 ay vadeli ve yüzde 1,89 faiz oranlı kredi fırsatı sunulacak. Detaylar Egea tarafından paylaşıldı.

KAMPANYA FAİZ TUTARI NE KADAR?

egea

Egea, yeni araç sahibi olmak isteyenlere özel kredi fırsatları sunuyor. Kredi tutarına ve vade sayısına göre aylık taksit seçenekleri sunuluyor ve yıllık toplam maliyet oranı da hesaplanıyor. Ayrıca 36 ay vadeli araç alımlarına %1,99 faiz oranı da sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmamak için otomobil tedarikçilerinden en uygun seçenekleri öğrenmek mümkün.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN