Yeni Malatyaspor ile Başakşehir yenişemedi

Yeni Malatyaspor ile Başakşehir yenişemedi

Süper Lig'in 11. haftasında Malatya'da oynanan karşılaşmada Yeni Malatyaspor ile Başakşehir 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Başakşehir sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Maçta perdeyi Giuliano açtı. 45. dakikada İrfan Can'ın ceza sahasının solundan uzak köşeye çevirdiği topunu Giuliano tek vuruşla ağlara yolladı ve ilk devreyi Başakşehir önde kapattı. 50'de Carlos Ponck skoru eşitledi. Adem Büyük'ün ceza sahasının solundan içeri çevirdiği topa ters bir vuruş yapan Ponck kendi ağlarını havalandırdı.

KALECİLER MAÇA DAMGA VURDU

Maçın son bölümleri adeta nefes keserken, Başakşehir'de kaleci Mert Günok ile Malatyaspor'da Ertaç Özbir kalesinde adeta devleşti.

Alınan bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor puanını 13 yaparken 3 haftalık yenilmezlik serisi yakaladı. Başakşehir ise 15 puana çıkarken, üst üste 3. maçında galibiyete hasret kaldı ve bu sezon toplamda 7. kez takıldı.

Ligin bir sonraki haftasında Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe deplasmanına gidecek. Başakşehir sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek.

BEŞİKTAŞ'TAN NET GALİBİYET

Süper Lig'de haftanın diğer karşılaşmasında ise Beşiktaş ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-0 kazanan Siyah-beyazlılar, bu sezon ilk kez üst üste 3. galibiyetini aldı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN